Heggenschaar EGO HT6500E

Heggenschaar met twee snelheden, bladlengte van 65 cm en mesafstand van 33 mm bij dubbelzijdige snijactie van de mespunten. Met draaibare handgreep aan de achterkant voor meer comfort en controle.

Informeer naar levertijd
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

Oplaadbare heggenschaar met een draaibaar handvat voor het comfortabel knippen van zijkanten. De EGO HT6500E heeft een goed uitgebalanceerd ontwerp voor comfortabel werken. De oplaadbare heggenschaar heeft een bladlengte van 65 cm en een dubbelsnijdend schaarblad met diamant geharde laser geslepen messen voor precies knipwerk. Met de twee snelheden schakelaar kan altijd de juiste messnelheid gekozen worden voor alle werkzaamheden en dankzij de grote knipcapaciteit kunnen grotere heggen met dikkere takken en stengels moeiteloos worden geknipt. De bladpuntbescherming voorkomt beschadiging van de oplaadbare heggenschaar door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische rem stopt de bladen wanneer u de trekker loslaat.

De oplaadbare heggenschaar is soepel en stil dankzij de borstelloze motor en tandwielkast, die u al het vermogen bieden dat u nodig heeft, zonder het lawaai, de trillingen en uitlaatgassen van een benzinemotor. De oplaadbare heggenschaar van EGO wordt aangedreven door een Arc Lithium-accu van 56V die even krachtig is als een benzinemotor. De heggenschaar is licht, krachtig en heeft al het vermogen dat u nodig heeft. U zult versteld staan hoeveel heggen u met één acculading kunt snoeien.

Eigenschappen
Bladlengte: 65 cm
Mesopening: 33 mm
Tanddiepte van blad: 20 mm
Gebruiksduur 2.0Ah accu: 30 minuten
Gebruiksduur 5.0Ah accu: 75 minuten
Gebruiksduur 7.5Ah accu: 113 minuten
Snelheidsregeling: twee snelheden
Onbelaste snelheid: 2,800/3,200 spm
Bladtype: lasergesneden; diamantgeslepen
Werking van messen: dubbele werking; dubbelzijdig snijblad
Bladpunt-bescherming: ja
Geluidsdruk: 80 LpA / 93 LwA
Draaibare handgreep: 45° en 90° linksom en rechtsom
Trillingen: 4,5/5,1 M/S2
Gewicht zonder accu: 3,8 kg
Motortype: borstelloos

De EGO oplaadbare heggenschaar wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Accessoires
- Accu: 2,0 Ah , 4,0 Ah , 5,0 Ah , 6,0 Ah en 7,5 Ah
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V