EGO HT5100E Heggenschaar op accu EGO heggenschaar Accu heggeschaar Accu heggenschaar Heggeschaar Heggenschaar accu Accuheggenschaar Accu Acculader Accu lader Accu snellader Accu snelladen
EGO HT5100E Heggenschaar op accu EGO heggenschaar Accu heggeschaar Accu heggenschaar Heggeschaar Heggenschaar accu Accuheggenschaar Accu Acculader Accu lader Accu snellader Accu snelladen
Heggenschaar EGO HT5100E
Heggenschaar met twee snelheden, bladlengte van 51 cm en mesafstand van 33 mm bij dubbelzijdige snijactie van de mespunten. Met draaibare handgreep aan de achterkant voor meer comfort en controle.
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

Heggenschaar op accu met een goed uitgebalanceerd ontwerp voor comfortabel werken. De EGO HT5100E heeft een dubbelsnijdend schaarblad en diamant geharde laser geslepen messen voor precies knipwerk. De heggenschaar op accu heeft een twee snelheden schakelaar om altijd voor elk werk de juiste messnelheid te kunnen kiezen. Met de grote knipcapaciteit kunt u grote heggen met dikke takken en stengels moeiteloos knippen. Het uitgebalanceerde ontwerp van heggenschaar op accu heeft ook enkele slimme kenmerken om langdurig gebruik aangenamer te maken. Een draaibaar handvat zorgt voor comfortabel werken bij het knippen van zijkanten.

De EGO heggenschaar op accu is licht, krachtig en heeft al het vermogen dat u nodig heeft. De bladpuntbescherming voorkomt beschadiging van de heggenschaar door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische rem stopt de bladen wanneer u de trekker loslaat. De heggenschaar op accu wordt aangedreven door een Arc Lithium-accu van 56V die even krachtig is als een benzinemotor. De soepele en stille borstelloze motor en tandwielkast bieden u al het vermogen dat u nodig heeft, maar zonder de trillingen, uitlaatgassen en het lawaai van een benzinemotor.

Eigenschappen
Bladlengte: 51 cm
Mesopening: 33 mm
Tanddiepte van blad: 20 mm
Gebruiksduur 2.0Ah accu: 34 minuten
Gebruiksduur 5.0Ah accu: 86 minuten
Gebruiksduur 7.5Ah accu: 129 minuten
Snelheidsregeling: twee snelheden
Onbelaste snelheid: 2,800/3,200 spm
Bladtype: lasergesneden; diamantgeslepen
Werking van messen: dubbele werking; dubbelzijdig snijblad
Bladpunt-bescherming: ja
Geluidsdruk: 79 LpA / 92 LwA
Draaibare handgreep: 45° en 90° linksom en rechtsom
Trillingen: 3,5/4,9 M/S2
Gewicht zonder accu: 3,6 kg
Motortype: borstelloos

De EGO heggenschaar wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Accessoires
- Accu: 2,0 Ah , 4,0 Ah , 5,0 Ah , 6,0 Ah en 7,5 Ah
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V