EGO LB5300E EGO Bladblazer Handgedragen Bladblazer Variabele Snelheidsregeling Accu Bladblazer EGO Powerplus Bladblazer Accu Acculader Acculader Accu Snellader Accu Snellader
EGO LB5300E EGO Bladblazer Handgedragen Bladblazer Variabele Snelheidsregeling Accu Bladblazer EGO Powerplus Bladblazer Accu Acculader Acculader Accu Snellader Accu Snellader
Bladblazer EGO LB5300E
Variabele snelheidsinstelling, grote blaaspijp, blaast met Turboboost tot 900 m3/u
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

Aangedreven door een hoog efficiënte borstelloze motor valt de EGO Power+ blazer vooral op door zijn jet turbine technologie en grote diameter blaaspijp voor een maximale luchtstroom. De EGO Power+ bladblazer is een van de krachtigste accu bladblazers op de markt en de eerste die betere prestaties levert dan veel blazers met benzinemotoren. Hij werkt op de eerste 56V Lithium-Ion accu in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. De EGO Power+ accu bladblazer levert de prestaties van een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm.

Met een variabele snelheidsregeling voor een optimale controle en een Turboboost stand wordt 900 m3 lucht per uur uitgeblazen. Meer dan de meeste handgedragen benzine blazers op de markt. Dat is meer dan genoeg om zelfs het grootste bladafval op te ruimen.

Eigenschappen
- Gewicht zonder accu: 2,2 kg
- Turboboost tot 900 m3/u
- Variabele snelheidsregeling
- Borstelloze motor

De bladblazer wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Accessoires
- 2,0 Ah accu (lage snelheid: tot 75 minuten / hoge snelheid: tot 22 minuten)
- 5,0 Ah accu (lage snelheid: tot 150 minuten / hoge snelheid: tot 44 minuten)
- 7,5 Ah accu (lage snelheid: tot 225 minuten / hoge snelheid: tot 66 minuten)
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V

Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.