Borderrand cortenstaal Borderrand corten staal Borderrand staal Borderrand op maat Maatwerk borderrand Cortenstalen borderrand Stalen borderrand Borderrand Plantenborder
Borderrand cortenstaal Borderrand corten staal Borderrand staal Borderrand op maat Maatwerk borderrand Cortenstalen borderrand Stalen borderrand Borderrand Plantenborder
Borderrand cortenstaal op maat
Borderrand cortenstaal op maat. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen voor een maatwerk tuinafgrenzing.
Informeer naar levertijd
 
Een tuin die mooi onderhouden is en er netjes bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Een borderrand van cortenstaal is hierbij niet alleen praktisch om strakke afgrenzingen te maken, maar door de mooie kleur kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Door de duurzaamheid van het staal en de tijdloze uitstraling past een cortenstaal borderrand perfect in veel tuinontwerpen. Met de Tuinwaardig borderrand stapt u af van de standaard maatvoeringen en bepaalt u zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin passen! Door onze maatwerk mogelijkheden heeft u veel vrijheid met de hoogte, dikte en lengte van een cortenstaal borderrand. Of het nu een vierkante, rechthoekige, H, U of L vorm moet zijn. Met onze unieke verbindingsstukken, die aan de binnenkant worden bevestigd, hebben wij altijd de passende oplossing voor een borderrand. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een cortenstaal borderrand op maat!

Borderrand cortenstaal

Mooie afscheiding met ontwerpvrijheid
Onze borderrand van cortenstaal is een prachtige aanvulling voor iedere tuin. Met onze borderrand kunt u uw eigen afgrenzing samenstellen tegen een betaalbare prijs. U krijgt veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke afgrenzing in een rechte strook. Zo hebben wij voor iedere tuin een wel een stevige borderrand om uw tuin de gewenste sfeer te geven. De rechte randen zorgen voor een strakke vorm en hierdoor krijgt u een mooi en rustig beeld in uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. De cortenstaal borderand wordt in Nederland op maat geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.

Cortenstalen borderrand

Borderrand cortenstaal op maat
De mogelijkheden van een borderrand cortenstaal op maat zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw tuin. Wij denken daarom graag met u mee over een mooi ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een borderrand met een gezette onderkant die niet ingegraven hoeft te worden. Zo zijn er ook geen paaltjes nodig om de borderrand vast te zetten. Ook is het mogelijk om een cortenstaal borderrand met een omgezette bovenrand te krijgen voor extra stevigheid en een nette afwerking. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een modulaire borderrand waarbij de losse elementen eenvoudig aan elkaar vast te zetten zijn. Door het modulaire ontwerp kunt u de cortenstaal borderrand altijd zelf monteren en transporteren, ongeacht de locatie. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u het materiaal eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies en daarom is onze werkplaats uitsluitend op afspraak geopend.

Borderrand

Borderrand van Tuinwaardig
Kies een cortenstaal borderrand van Tuinwaardig en kies voor kwaliteit, voordeel, gemak en volop maatwerkmogelijkheden. Wij staan voor A-kwaliteit producten waar u jarenlang plezier van heeft! Voor een nette afwerking in uw tuin kunt u gebruik maken van een borderrand van cortenstaal. Deze wordt met aandacht handgemaakt en dit ziet u ook terug in de nette afwerking van het product. Een borderrand van cortenstaal vergaat niet en hierdoor heeft u een duurzame en langdurige afscheiding in uw tuin. Door de mooie warme kleur kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Cortenstaal is een prachtig roestkleurig product dat zowel voor landelijke of moderne tuinen is te gebruiken. De roestvorming van het cortenstaal is per borderrand uniek en afhankelijk van de externe factoren. Naast een hoge kwaliteit van het materiaal is een betaalbare prijs natuurlijk ook heel belangrijk. Dankzij een goed doordacht productieproces en de jarenlange ervaring met staalbewerking produceren wij een kwaliteit borderrand met een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Vraag offerte aan

Borderrand op maat