Stalen plantenbak op maat Plantenbak met poedercoating Stalen plantenbak Plantenbak met terrasscherm Plantenbak met huisnummer
Stalen plantenbak op maat Plantenbak met poedercoating Stalen plantenbak Plantenbak met terrasscherm Plantenbak met huisnummer
Plantenbak Poedercoat Staal - Op maat
Stalen plantenbak op maat. Verkrijgbaar met en zonder bodem. Alle RAL kleuren zijn bespreekbaar. Prijs op aanvraag
Informeer naar levertijd
 
Of u nu een moderne of landelijke uitstraling zoekt, wij bieden u een uitgebreide collectie aan stalen plantenbakken. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker een passende plantenbak voor een sfeervolle buitenruimte. Bij ons geen dertien in een dozijn producten, wij onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Wij geloven niet in massaproductie, wel in kwaliteit. We leveren unieke producten die u niet overal tegenkomt en bieden hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar wij voor staan! Alle stalen plantenbakken zijn met of zonder bodem verkrijgbaar. Zo is een bodemloze plantenbak ideaal als een sfeervolle borderbak in de tuin. Door onze maatwerkmogelijkheden biedt onze stalen plantenbak veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke vierkante of rechthoekige plantenbak. U bepaalt zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin of terras passen. Een plantenbak is vaak ook persoonlijk te maken met een huisnummer, naam of logo. Zo bieden we unieke en handgemaakte oplossingen, waarmee we ons onderscheiden van standaardproducten. De basis van een maatwerk stalen plantenbak bestaat uit RVS, cortenstaal of verzinkt staal. Hierdoor is de plantenbak uitermate geschikt voor buitengebruik. U kunt zelf een RAL kleur bepalen die het beste bij uw wensen past. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een stalen plantenbak op maat.

Specificaties
- Alle vormen bespreekbaar
- Materiaal: staal met poedercoating
- Materiaaldikte: 2 of 3 mm (afhankelijk van de afmetingen)
- Omgezette bovenrand
- Met of zonder bodem
- Alle RAL kleuren bespreekbaar
- Optioneel: huisnummer, naam of logo
- Vorst- en hittebestendig
- Levertijd in overleg
Plantenbakken worden op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw maatwerk stalen plantenbak met poedercoating ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Plantenbak met poedercoating
De maatwerk plantenbakken worden op bestelling voor u gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een nieuwe en speciaal voor u gemaakte plantenbak ontvangt. Een plantenbak op maat van Tuinwaardig staat voor kwaliteit en pure Nederlandse ambacht. Het staal wordt behandeld met poedercoating. Dit is een elektrostatisch verfproces, waarbij negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de plantenbak wordt gespoten. Dit wordt gedaan met perslucht. Door de elektrostatische methode blijft de poedercoating tijdelijk aan de plantenbak plakken waarna deze in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het kan uitharden. Het grote voordeel hiervan is dat er geen oplosmiddel nodig is. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen de weersinvloeden en is hierdoor geschikt voor binnen en buiten.