Plantenbak border nodig? Onze modulaire plantenbakken zijn leverbaar zonder bodem in verschillende afmetingen.

Tuinwaardig heeft een kwaliteit plantenbak border die past bij iedere tuin. De modulaire plantenbakken bieden veel ontwerpvrijheid en zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. U kunt de plantenbak border gemakkelijk zelf monteren doordat de plantenbak op een eenvoudige manier wordt opgebouwd. U kunt zelf de lengte-  en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de plantenbak border eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie.

Bij Tuinwaardig vindt u unieke plantenbakken die u zelf kunt samenstellen. Het is mogelijk te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding wordt deze plantenbak border meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie.

Plantenbak border
Bezig met laden...

Plantenbak border

Onze modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de plantenbak borders overal toepasbaar. Met een plantenbak border creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid, waarbij u zelf kunt kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen.

Montage vooraf

Onze modulaire plantenbakken zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Heeft u liever dat wij de plantenbak border vooraf monteren en compleet aanleveren? Tegen een kleine meerprijs zetten wij met plezier uw plantenbak al in elkaar, zodat u een kant en klare plantenbak border ontvangt. U kunt daarna altijd nog de border aanpassen naar eigen wens, door bijvoorbeeld de plantenbak met een extra profiel hoger te maken. Ook kan er later weer een bodemplaat ingelegd worden zodat u de plantenbak border als verplaatsbare plantenbak kunt gebruiken. Vanwege het transport is vooraf montage alleen mogelijk bij plantenbakken tot:
- Lengte: 2700 mm
- Breedte: 1200 mm
- Hoogte: 700 mm

Cortenstaal of Poedercoating?

Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak border net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren.

Plantenbak plaatsen

Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan plantenbakken.
Wij vinden dat een tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij plantenbakken die gemaakt zijn van kwalitatieve en duurzame materialen. Bij ons vindt u verschillende plantenbakken gemaakt van de volgende materialen: hardhout, hardhout met staal, kunststof, fiberstone, gepoedercoat staal en cortenstaal.

Bezoek onze showroom

Wilt u de plantenbak border eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u onze plantenbak border zelf bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Kunt u de afmetingen die u zoekt niet vinden? Dan gaan wij graag met u in overleg. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen over de plantenbak border? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de tuinborder of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.