Cortenstaal bloembak Bloembak cortenstaal Bloembak zonder bodem Bodemloze bloembak Vierkante bloembakken Bloembak Bloembak met nummer Bloembak met huisnummer
Cortenstaal bloembak Bloembak cortenstaal Bloembak zonder bodem Bodemloze bloembak Vierkante bloembakken Bloembak Bloembak met nummer Bloembak met huisnummer
Plantenbak Cortenstaal - Vierkant zonder bodem
Vierkante cortenstaal plantenbak zonder bodem met een omgezette bovenrand. Afmetingen: 40 x 40 x 30 cm. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.
Informeer naar levertijd
 
Stap af van de standaardafmetingen en kies een cortenstaal bloembak die helemaal bij uw tuin past. De genoemde prijs is een vanafprijs maar alle afmetingen zijn bespreekbaar. Het is ook mogelijk om uw bloembak uniek en persoonlijk te maken met een huisnummer, naam of logo. Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan en wij komen hier snel bij u op terug!
Vraag offerte aan

Cortenstaal bloembak met huisnummer

Een cortenstaal bloembak van Tuinwaardig staat voor kwaliteit en pure Nederlandse ambacht. Deze hoogwaardige bloembak wordt op bestelling voor u gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een nieuwe en speciaal voor u gemaakte bak ontvangt. Door de (luchtdichte) beschermlaag is cortenstaal, in tegenstelling tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Dit zorgt voor een zeer duurzaam en sterk product dat een langere levensduur heeft dan gewoon staal. Een cortenstaal bloembak is sterk en zeer weervast en door de natuurlijke oxidatielaag heeft deze een duurzame en tijdloze uitstraling. Dankzij het natuurlijke roestproces is geen één bloembak precies hetzelfde. Kenmerkend voor onze bloembakken is de constante kwaliteit in uitstraling en waarborging van de duurzaamheid. Onze cortenstaal bloembakken hebben altijd een omgezette rand aan de bovenkant voor een mooie uitstraling en extra stevigheid. Doordat onze cortenstaal bloembak zonder bodem wordt geleverd is deze ideaal als verhoogde border in uw tuin.

Specificaties
- Model: vierkant zonder bodem
- Materiaal: cortenstaal
- Materiaaldikte: 2 mm
- Omgezette bovenrand
- Bodem 1,5 cm verhoogd
- Ongeroest aangeleverd
- Recyclebaar
- Waterdicht
- Vorst- en hittebestendig
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
Bloembakken worden op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw cortenstaal bloembak ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Afmetingen (LxBxH)
De bloembakken worden op bestelling voor u gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een nieuwe en speciaal voor u gemaakte bloembak ontvangt. Een nieuwe bloembak wordt altijd standaard als blank, niet tot weinig verkleurd, staal geleverd. Wij adviseren om de bloembak in een vochtige omgeving te zetten, waar deze na enkele weken in het laatste kleurstadium zal zitten en het resultaat van cortenstaal zal bereiken. Dankzij dit natuurlijke roestproces is geen één vierkante cortenstaal bloembak precies hetzelfde. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Stuur ons een berichtje en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een maatwerk bloembak!

Cortenstaal
Een maatwerk cortenstaal bloembak van Tuinwaardig staat voor kwaliteit en pure Nederlandse ambacht. Door de natuurlijke oxidatielaag heeft deze bloembak een warme, duurzame en tijdloze uitstraling. Onze bloembakken worden gemaakt van hoogwaardig cortenstaal. Dit is een roestkleurige staalsoort dat wordt gekenmerkt door zijn tijdloze donkerbruine roestkleuren. Het materiaal wordt veel gebruikt voor beelden en andere kunstwerken en ziet men tegenwoordig vaak in de landschapsinrichting. Een cortenstaal bloembak heeft een authentieke vintage look en daarnaast ook een robuuste, industriële uitstraling. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. Door de roestkleurige en dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof. Hierdoor wordt de oxidatie sterk vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De sterkte van het materiaal is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. Door de (luchtdichte) beschermlaag is cortenstaal, in tegenstelling tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. De beschermlaag zorgt ervoor dat regen, sneeuw, ijs en mist niet diep kunnen doordringen. Dit zorgt voor een zeer duurzaam en sterk product dat een langere levensduur heeft dan gewoon staal. Daarnaast hoeft de cortenstaal bloembak niet te worden behandeld met een coating waardoor het 100% recyclebaar is. De cortenstaal bloembak wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De roestlaag die zich moet ontwikkelen zal afhankelijk van het weer enkele weken duren. U kunt het proces versnellen door tijdens droogte het product te bevochtigen met water. Tijdens het roestproces kan de cortenstaal bloembak roest (water) afgeven.