Modulaire Tuinborder: voor mooie afscheiding in uw tuin met veel ontwerpvrijheid
Bent u op zoek naar een stijlvolle borderrand voor uw gazon of oprit? Tuinwaardig heeft A-kwaliteit borderranden in cortenstaal, waarmee u uw tuin netjes en strak kunt afwerken. Onze cortenstaal borderrand is inzetbaar als afsluiting tussen gazon, tuinborder, terras of uw oprit. Cortenstaal is een prachtig roestkleurig product dat zowel voor landelijke of moderne tuinen is te gebruiken. Onze borderrand geeft veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke borderrand in een smalle rechthoekige strook. Door de modulaire opbouw kunt u de elementen eenvoudig aan elkaar koppelen en verschillende ontwerpen in uw tuin maken. Omdat onze borderrand gezet is hoeft deze niet ingegraven te worden en zijn er geen extra paaltjes nodig om de borderrand vast te zetten. Bekijk ook eens onze modulaire plantenbakken zonder bodemplaat. Deze zijn ideaal als plantenbak border waarbij u zelf de hoogte kunt bepalen. Zo kunt u uw tuinborder helemaal naar uw wens samenstellen en volledig passend bij uw tuin. Onze hoge plantenbak border is leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating in diverse kleuren. Door het modulaire ontwerp heeft u de vrijheid om met verschillende elementen een eigen model tuinborder te maken. De rechte randen zorgen voor een strakke vorm en hierdoor krijgt u een mooi en rustig beeld in uw tuin.


 


Bezig met laden...
visibility

Borderrand Cortenstaal

Kantopsluiting/borderrand van cortenstaal. Eenvoudig koppelbaar voor verschillende lengtes en vormen.

59,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Cortenstaal Vlak

Modulaire plantenbak van cortenstaal - vlakke uitvoering. Ook te gebruiken als plantenbak border

199,99

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Cortenstaal

Modulaire plantenbak van cortenstaal. Ook te gebruiken als plantenbak border

222,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Antraciet

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - antraciet. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Taupe

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - taupe. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Wit

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - wit. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bloembak Bank - Modulair

Modulaire bloembak bank met zitelementen van vuren, douglas en eiken. Ook te gebruiken als bloembak border

352,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

115,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak XL - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

119,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak XXL - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

179,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Cortenstaal - Vierkant zonder bodem

Vierkante cortenstaal plantenbak zonder bodem met een omgezette bovenrand. Te gebruiken als plantenbak border

89,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Cortenstaal - Rechthoek zonder bodem

Rechthoekige cortenstaal plantenbak zonder bodem met een omgezette bovenrand. Te gebruiken als plantenbak border

89,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Borderrand kopen

Bent u uw tuin opnieuw aan het inrichten en op zoek naar een borderrand? Een stalen borderrand van Tuinwaardig is een prachtige aanvulling voor iedere tuin! Door de modulaire opbouw is het mogelijk om een tuinborder in verschillende vormen en lengtes te maken. Zo hebben wij voor iedere tuin een wel een stevige borderrand of plantenbak border om uw tuin de gewenste sfeer te geven. Een tuin die mooi onderhouden is en er mooi bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. Onze tuinborder wordt in Nederland geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.

Tuinborder van cortenstaal of staal met poedercoating?

Of  u nu een tuin met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling heeft, door het gebruik van verschillende staalsoorten hebben wij altijd wel een tuinborder passend bij uw tuin. Zo hebben wij een borderrand van cortenstaal. Dit is een uniek product doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren. Door zijn natuurlijke roestkleur past een borderrand van cortenstaal heel goed in tuinen. De borderrand heeft een warme uitstraling en een hoge duurzaamheid. Poedercoating biedt een hoge bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Poedercoating biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is een stalen borderrand met poedercoating net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. Omdat poedercoating verkrijgbaar is in diverse kleuren is deze border ideaal voor een mooie design tuin.

Het plaatsen van een borderrand

Voor een nette afwerking in uw tuin kunt u gebruik maken van een borderrand. Hiermee maakt u eenvoudig een schitterende sfeer in uw tuin, zorgt u voor een overzichtelijke onderhoud van uw border en kunt u eenvoudig spelen met diverse beplantingen. Of u nu een grote of een kleine border maakt, met een stalen borderrand houdt u bloemen of planten netjes bij elkaar. Door het gebruik van staal krijgt u een stevige afscheiding waarbij stabiliteit gegarandeerd wordt. Onze modulaire borderrand kan naar uw wens langer worden gemaakt, waarbij de elementen eenvoudig aan elkaar vast te zetten zijn. Onze borderrand is gezet en hoeft niet ingegraven te worden. Zo krijgt u zelfs zonder extra versteviging of borderpaaltjes een strakke tuinborder die niet zal verschuiven. De mogelijkheden van een borderrand zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw tuin. U kunt een borderrand rechthoekig of vierkant maken. Het is zelfs mogelijk om deze in een H, L of U vorm te op te bouwen. Dankzij de modulaire opbouw van onze plantenbak border heeft u ook de mogelijkheid om te werken met verschillende hoogtes. Zo kan de beplanting ook op verschillende niveaus worden geplaatst, om zo mooie hoogteverschillen te creëren in uw tuin. Een borderrand van staal vergaat niet en hierdoor heeft u een duurzame en langdurige afscheiding in uw tuin. Een borderrand is niet alleen praktisch om heldere afgrenzingen te maken, maar door de mooie kleur kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd.

Verhoogde border en plantenbak border

Wanneer u op zoek bent naar een unieke tuinborder bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Onze modulaire plantenbakken zijn leverbaar zonder bodemplaat en hiermee maakt u eenvoudig een mooie en strak afgewerkte afscheiding in uw tuin. De modulaire plantenbakken bieden veel ontwerpvrijheid en zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. De verhoogde border, ofwel plantenbak border, is verkrijgbaar in verschillende lengtes en u kunt zelf uw hoogte bepalen. Hierdoor is de verhoogde border eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. De sterke modulaire plantenbakken hebben een lange levensduur en een degelijke uitstraling. De bakken worden geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. U kunt de verhoogde border gemakkelijk zelf monteren doordat de plantenbak op een eenvoudige manier wordt opgebouwd. Door het stijlvolle tijdloze design en de verschillende kleuren is onze plantenbak border overal toepasbaar.

Bezoek onze showroom

Wilt u de tuinborder eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u onze tuinborder zelf bekijken. Wij voorzien u daarom graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze showroom is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Vragen over de borderrand? Neem contact met ons op!

Kunt u de afmetingen die u zoekt niet vinden? Dan gaan wij graag met u in overleg. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem ook gerust contact met ons op voor andere vragen over de modulaire borderrand of plantenbak border. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Naast een borderrand kunt u ook bij ons terecht voor plantenbakken, tuinmeubelen, verlichting en waterornamenten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw tuin ook gemakkelijk en goed te onderhouden is. Daarom vindt u op onze website een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinverzorgingsproducten voor een perfecte onderhoud van uw tuin.