De tuin netjes maken met een borderrand
Een borderrand aanleggen maakt de tuin strak en overzichtelijk. Het is een mooie afscheiding tussen het gazon en het terras. Dit geldt niet alleen voor in de tuin, maar u kunt een borderrand ook gebruiken voor uw oprit. Wij bieden cortenstalen en verzinkt stalen borderranden aan die u kunt inzetten als afsluiting tussen het gazon en bijvoorbeeld het terras. Het kan ingezet worden als een landelijke of juist moderne look in uw tuin. Het is zo te maken dat het een unieke afscheiding wordt in een mooie kleur. Als u een mooie scheiding in uw tuin wilt maken, dan is onze borderrand de oplossing voor u!


 


Bezig met laden...
visibility

Borderrand cortenstaal op maat

Borderrand cortenstaal op maat. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen voor een maatwerk tuinafgrenzing.

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Borderrand verzinkt staal op maat

Borderrand verzinkt staal op maat. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen voor een maatwerk tuinafgrenzing.

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Poedercoat Staal - Vierkant

Vierkante gepoedercoat stalen plantenbak met een omgezette bovenrand. Verkrijgbaar met en zonder bodem. Alle RAL kleuren zijn...

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Poedercoat Staal - Rechthoek

Rechthoekige gepoedercoat stalen plantenbak met een omgezette bovenrand. Verkrijgbaar met en zonder bodem. Alle RAL kleuren zijn...

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Poedercoat Staal - Op maat

Stalen plantenbak op maat. Verkrijgbaar met en zonder bodem. Alle RAL kleuren zijn bespreekbaar. Prijs op aanvraag

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak TW Border - Douglas

Plantenbak zonder bodem van douglashout. Te gebruiken als borderbak voor een verhoogde tuinborder

98,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modubak Poedercoat Staal - Antraciet

Modulaire plantenbak van antraciet gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border

312,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modubak Poedercoat Staal - Taupe

Modulaire plantenbak van taupe gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border

312,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modubak Poedercoat Staal - Wit

Modulaire plantenbak van wit gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border

312,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modubak Cortenstaal

Modulaire plantenbak van cortenstaal. Ook te gebruiken als plantenbak border

249,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Cortenstaal - Vierkant zonder bodem

Vierkante cortenstaal plantenbak zonder bodem met een omgezette bovenrand. Afmetingen: 40 x 40 x 30 cm. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

149,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Cortenstaal - Rechthoek zonder bodem

Rechthoekige cortenstaal plantenbak zonder bodem met een omgezette bovenrand. Afmetingen: 60 x 30 x 30 cm. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

149,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak TW Rock - Douglas

Massieve plantenbak gemaakt van douglashout met betonnen hoekpalen. Alle afmetingen zijn bespreekbaar. Prijs op aanvraag

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak TW Rock - Hardhout

Massieve plantenbak gemaakt van hardhout met betonnen hoekpalen. Alle afmetingen zijn bespreekbaar. Prijs op aanvraag

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Cortenstaal - Met poedercoating

Cortenstaal plantenbak met een opvallende witte of zilverkleurige rand. Verkrijgbaar met of zonder bodem. Prijs op aanvraag

0,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Creatieve inzet van borderrand in uw tuin

Vindt u een lage borderrand niet passen in uw tuin, maar wilt u toch een afscheiding maken. Wij hebben een creatieve manier om dit op te lossen. Wij bieden namelijk plantenbakken aan zonder bodemplaat. Dit houdt in dat de plantenbak dient als borderrand en daardoor een afscheiding tussen het gazon of terras creëert. Door een moderne planten- of bloembak als afscheiding in te zetten, heeft u een border op maat ontworpen. De strak afgewerkte hoeken van de plantenbakken zorgen voor rust en strakheid in uw tuin. Deze kunnen laag of hoog gemaakt worden. Hoge bakken zorgen voor een mooie tuinafscheiding en wat meer privacy. Daarentegen is het zicht naar uw achtertuin een stuk makkelijker wanneer u een lage planten- of bloembak neerzet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een borderrand.

Borderrand kopen

Bent u uw tuin aan het opknappen? Weet u niet goed hoe u een strakke lijn kunt trekken tussen uw terras en het gazon? Zoek niet verder en bekijk ons assortiment op de website. Wij bieden verschillende soorten borderranden aan. Zo wordt er gebruik gemaakt van cortenstaal, verzinkt staal of staal met poedercoating. Een landelijke, klassieke of moderne uitstraling is door gebruik van verschillende materialen makkelijk te realiseren. Een borderrand van cortenstaal is een uniek product doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het volledig recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. De buitenlaag verkleurt bij ieder product anders en daardoor heeft u altijd een unieke kleur in de tuin. Het is een tijdloos product dat jarenlang meegaat. Een borderrand van verzinkt staal is weersbestendig en roest niet door. Deze borderrand is niet alleen praktisch om strakke kwalitatieve afgrenzingen te maken, maar door de mooie kleur van verzinkt staal kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Poedercoating biedt een hoge bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Poedercoating biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is een stalen borderrand met poedercoating net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. Omdat poedercoating verkrijgbaar is in diverse kleuren is deze border ideaal voor een mooie design tuin.

Over Tuinwaardig

De borderrand wordt bij ons op maat gemaakt. U kunt met uw idee naar ons toe komen en wij helpen mee om het idee te realiseren. Wij hebben deskundige vakmannen aan het werk, die u altijd kunnen voorzien van advies. Een tuin die mooi onderhouden is en er netjes bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. Onze borderrand wordt in Nederland geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.