Tafelblad op maat Houten tafelblad Houten tafelblad op maat Tafelblad Tafel
Tafelblad op maat Houten tafelblad Houten tafelblad op maat Tafelblad Tafel
Tafelblad op maat
Tafelblad op maat voor binnen of buiten. Voor als u al een onderstel heeft en een nieuw of vervangend tafelblad zoekt.
Informeer naar levertijd
 
Heeft u al een onderstel en bent u op zoek naar een tafelblad op maat? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een tafelblad voor binnen of buiten. Het blad kan in verschillende afmetingen worden gemaakt, waarbij ook verschillende vormen mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan vierkant, rechthoekig of rond. Alle afmetingen en uitsparingen zijn bespreekbaar,  zodat het tafelblad goed past op het onderstel dat u al heeft en mooi aansluit bij uw woning of tuin. Er zijn verschillende soorten afwerking mogelijk, zoals lak of olie of een nano coating waarbij het hout voor langere tijd beschermd is tegen vocht. Een tafelblad kan op maat worden gemaakt van douglashout of hardhout. Uiteraard zijn andere houtsoorten in overleg ook mogelijk.

Houten tafelblad
- Verkrijgbaar voor binnen of buiten
- Hoge kwaliteit afwerking
- Alle afmetingen en houtsoorten zijn bespreekbaar
- Te maken in verschillende vormen
- Op maat verkrijgbaar, ook met uitsparingen
- Tafelblad met lak of olie mogelijk
- Montage op het onderstel bespreekbaar

Tafelblad op maat
Een tafelblad van Tuinwaardig kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Er is geen sprake van massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van een tafelblad. Door het gebruik van de beste materialen is dit een product voor jaren plezier! Een tafelblad wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf een formaat en vorm bepalen die het beste aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats. Hier wordt u vakkundig geadviseerd over de verschillende houtsoorten en kunt u de persoonlijk uw wensen doorgeven voor uw eigen tafelblad op maat.

Voordelen en nadelen van hout
Een houten tafelblad is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is van uitstekende kwaliteit. Hout is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Vooral als u een tafelblad buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Alle houtsoorten kunnen deze veranderingen doormaken, zowel douglas als hardhout. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele onevenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een tafelblad te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen tafelblad hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Vraag offerte aan