Bloembak tafel Bloembak tuintafel
Bloembak tafel Bloembak tuintafel
Bloembak Tafel - Douglas
Twee bloembakken met een tafel van douglashout
Informeer naar levertijd
 
Een tuintafel is een belangrijk onderdeel in uw tuin of op uw terras. Als u veel in de tuin zit is een stevige tuintafel ideaal om lekker buiten te eten, een spelletje te spelen of te ontspannen met een drankje. De sfeervolle bloembak tafel is een unieke mix van sfeer en functie. Met dit product krijgt u een groene en natuurlijke blikvanger op uw terras. Even tot rust komen en ondertussen genieten van uw bloemen of planten! Door bloembakken met een tafel te combineren bespaart u ook nog eens ruimte. De bloembak tafel wordt volledig gemaakt van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. De bloembakken worden voorzien van worteldoek en in de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Het tafelblad wordt los van de bloembakken geleverd. Deze is eenvoudig te bevestigen en is dus ook demontabel. Handig voor als u de tuintafel weer wilt verplaatsen. Deze tuintafel is verkrijgbaar in enkele afmetingen, maar maatwerk is altijd bespreekbaar. Zo krijgt u altijd wel een product geheel passend bij uw tuin, terras of balkon.

Specificaties
- bloembak tafel: twee bloembakken met een tafelblad in het midden
- materiaal: douglashout
- kleur: geelbruin
- tafelblad: 50 mm geschaafd douglashout
- bloembakken: 27 mm geschaafd douglashout
- lengtes tafelblad: diverse
- hoogte tafelblad: 76 cm
- afmetingen bloembakken: 80x30x76 cm en 100x30x76 cm (LxBxH)
- inclusief: worteldoek
- bloembakken met verhoogde bodem
- afwatering in de bodem
- bloembakken gemaakt van planken met mes en groef (hoge kwaliteit)
- vanuit de buiten- en binnenzijde met schroeven afgewerkt
- in delen geleverd
- eenvoudig te monteren (voorgeboorde gaten en met schroeven geleverd)
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- optioneel: bloembakken ook verkrijgbaar zonder bodem (voor gebruik als borderbak)
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een houten bloembak tafel wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de buitentafel nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de bloembak tafel wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een houten tuintafel buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de buitentafel te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen bloembak tafel hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Bloembak tafel op maat
De bloembak tuintafel wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u, zonder meerprijs, ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een bloembak tafel op maat.