Tuinset op maat Hoekbank met tafel Lounge hoekbank hout staal Lounge hoekbank hout Houten zitelement Tafel met X poot Tafel met spinpoot Tafel met V poot Balkontafel
Tuinset op maat Hoekbank met tafel Lounge hoekbank hout staal Lounge hoekbank hout Houten zitelement Tafel met X poot Tafel met spinpoot Tafel met V poot Balkontafel
Maatwerk Tuinmeubel
Tuintafel of tuinbank volledig op maat gemaakt
Informeer naar levertijd
 
Dankzij de warme zomers zitten we vaker in de tuin. Een belangrijk onderdeel van de tuin zijn natuurlijk ook de meubelen waarvan u lekker kunt genieten. Een tuintafel of tuinbank moet daarom goed aanvoelen en van hoge kwaliteit zijn. U maakt namelijk ook veel gebruik van deze tuinmeubelen als u buiten bent. Tuinwaardig richt zich op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Omdat een tuinmeubel geheel naar wens gemaakt kan worden hebben wij altijd wel een passende oplossing voor uw tuin, terras of balkon. Een maatwerk tuinmeubel maken wij vaak van hout in combinatie met staal. Als de voorkeur uitgaat naar een tuinmeubel met houten poten is dat ook altijd bespreekbaar. Wij maken graag voor u een tuinmeubel op maat met een hoge kwaliteit voor jaren plezier!

Kwaliteit en vakmanschap
Een tafel of bank van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie tuinmeubelen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van een maatwerk tuinmeubel. Ieder tuinmeubel wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee zal gaan. Een tuinmeubel kan volledig van hout worden gemaakt en het tafelblad kunnen wij ook combineren met staal. Door gebruik van een stalen onderstel krijgt een tuinmeubel een stoer en industrieel karakter. Omdat deze onderstellen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn kunt u een tafel en bank goed afstemmen op de rest van uw tuin.

Houtsoorten
Het hout dat wij gebruiken voor een maatwerk tuinmeubel is van hoge kwaliteit en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan een tuinmeubel het gehele jaar door buiten blijven staan. Wij werken onder andere met douglashout, eiken en hardhout. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een maatwerk tuinmeubel met de hoogste kwaliteit? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een tuinmeubel van hardhout. Zowel douglashout, eiken als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw maatwerk tuinmeubel kunt genieten!

Maatwerk tuinmeubel
Onze tuintafels en tuinbanken zijn leverbaar in verschillende modellen. Op onze website staan al enkele voorbeelden, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Heeft u een idee voor een unieke maatwerk tuinmeubel? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk tuinmeubel voor u kunnen samenstellen.

Vraag offerte aan

Enkele voorbeeld maatwerk tuinmeubelen:

Tuinset op maat
Tuinset op maat

Hoekbank met tafel
Hoekbank met bijpassende tafel

Lounge hoekbank hout staal
Lounge hoekbank van hout en staal

Lounge hoekbank hout
Lounge hoekbank volledig van hout

Houten zitelement
Houten zitelement

Tafel met X poot
Tafel met X poot

Tafel met spinpoot
Tafel met spinpoot

Tafel met V poot
Tafel met V poot

Balkontafel
Tafel op maat voor op een balkon