EGO BC1500E-F Accutrimmer EGO accutrimmer Accu trimmer Accu grastrimmer Accugrastrimmer EGO trimmer Grastrimmer Trimmer met accu EGO accu EGO lader EGO acculader EGO snellader EGO accu oplader
EGO BC1500E-F Accutrimmer EGO accutrimmer Accu trimmer Accu grastrimmer Accugrastrimmer EGO trimmer Grastrimmer Trimmer met accu EGO accu EGO lader EGO acculader EGO snellader EGO accu oplader
Grastrimmer EGO BC1500E-F
Grastrimmer met een variabele snelheid, een maaibreedte van 38 cm en stootknop voor het snel doorvoeren van snijdraad.
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

De EGO BC1500E-F accutrimmer met fietshandgreep wordt geleverd met tapcut maaidraadkop voorzien van een snellaadsysteem. De accutrimmer is uitgerust met een borstelloze motor voor meer vermogen en efficiëntie. De variabele snelheidsregeling zorgt voor een precieze werking.

De accutrimmer heeft een maaibreedte van 38 cm en een stootknop voor het snel doorvoeren van snijdraad dat eenvoudig is te vervangen. Met de Arc Lithium-accu beschikt u over al het vermogen dat u nodig heeft om de zwaarste klussen te klaren. De EGO BC1500E-F accutrimmer is één van de krachtigste oplaadbare trimmers op de markt. De 56V Lithium-Ion accu is de eerste in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu's op de markt. Een accutrimmer is aanzienlijk stiller dan een benzinetrimmer, heeft veel lagere onderhoudskosten en veroorzaakt  geen uitstoot.

De EGO accutrimmer heeft een selecteerbare maaisnelheid, een eenvoudig te vervangen snijdraad en dubbele snijdraad om nog sneller te trimmen met minder trillingen. De fietshandgreep zorgt voor een optimaal evenwicht en maximale controle van de EGO accutrimmer en dankzij de grote maaibreedte is elke klus snel klaar.

Eigenschappen
- Maaibreedte: 38 cm
- Gebruiksduur 4.0Ah accu: 45 minuten
- Gebruiksduur 5.0Ah accu: 110 minuten
- Gebruiksduur 7.5Ah accu: 160 minuten
- Snelheidsmodus: variabele snelheid
- Draaddiameter: 2,4 mm
- Draaddoorvoer: kop met stootmechanisme voor snel doorvoeren van snijdraad
- Draairichting: met de wijzers van de klok mee
- Tweede handgreep: fietshandvat
- Inclusief schouderriem
- Geluids-classificering: 70 LpA / 86 LwA
- Gewicht zonder accu: 3,85 kg
- Trillingen: 4,3 / 2,9 M/S
- Motortype: borstelloos

De EGO accutrimmer wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Accessoires
- Accu: 2,0 Ah , 4,0 Ah , 5,0 Ah , 6,0 Ah en 7,5 Ah
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V