EGO ST1300E Accugrastrimmer Accu grastrimmer Grastrimmer met accu Accutrimmer EGO trimmer EGO grastrimmer EGO accutrimmer Accutrimmer Grastrimmer EGO accu EGO lader EGO acculader EGO snellader EGO accu snellader
EGO ST1300E Accugrastrimmer Accu grastrimmer Grastrimmer met accu Accutrimmer EGO trimmer EGO grastrimmer EGO accutrimmer Accutrimmer Grastrimmer EGO accu EGO lader EGO acculader EGO snellader EGO accu snellader
Grastrimmer EGO ST1300E
Grastrimmer met twee snelheden, een maaibreedte van 33 cm en een stootknop voor het snel doorvoeren van snijdraad.
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

Met een maaibreedte van 33 cm maait de EGO ST1300E accugrastrimmer elke klus tot de gewenste hoogte. Hij onderscheidt zich door een zeer krachtige borstelloze motor, levert meer efficiency en werkduur. Voor optimaal comfort, controle and praktisch gebruik heeft de accugrastrimmer een hendel met snelverstelling. Dankzij de softstart functie en constante snelheidscontrole bent u altijd verzekerd van consistent maaiwerk en op 1 enkele lading levert de Arc Lithium batterij u alle benodigde vermogen om zelfs in de meest zware omstandigheden snel de klus te klaren. De EGO ST1300E accugrastrimmer heeft twee snelheden, een maaibreedte van 33 cm en een stootknop voor het snel doorvoeren van snijdraad dat eenvoudig is te vervangen.

De Arc Lithium Accu van de accugrastrimmer is één van de krachtigste accu's op de markt. De 56V Lithium-Ion accu is de eerste in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu's op de markt.

Eigenschappen
- Maaibreedte: 33 cm
- Gebruiksduur 2.0Ah accu: 55 minuten
- Gebruiksduur 5.0Ah accu: 140 minuten
- Gebruiksduur 7.5Ah accu: 210 minuten
- Snelheidsmodus: twee snelheden
- Onbelaste snelheid: 5,200 - 6,500 rpm
- Softstart: ja
- Draaddiameter: 2 mm
- Draaddoorvoer: kop met stootmechanisme
- Dubbele draad: ja
- Draairichting: met de wijzers van de klok mee
- Tweede handgreep: lushendel, snel verstelbaar
- Harnas: geen
- Geluids-classificering: 71 LpA / 91 LwA
- Gewicht zonder accu: 2,7 kg
- Trillingen: 0,6 / 2,3 M/S
- Motortype: borstelloos

De EGO accugrastrimmer wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Accessoires
- Accu: 2,0 Ah , 4,0 Ah , 5,0 Ah , 6,0 Ah en 7,5 Ah
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V