Plantenbak met binnenbak Plantenbak TW Rib Houten plantenbak Plantenbak
Plantenbak met binnenbak Plantenbak TW Rib Houten plantenbak Plantenbak
Plantenbak TW Rib - Douglas
Plantenbak met een ribstructuur gemaakt van douglashout
€ 78,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze fraai vormgegeven houten plantenbak krijgt uw tuin, terras of balkon een mooie uitstraling. De TW Rib wordt met de hand op maat gemaakt en dat ziet u ook terug in de details en afwerking van de bak. Doordat de planken iets uit elkaar zijn geplaatst heeft de plantenbak een mooie ribstructuur. Deze plantenbak wordt standaard geleverd met een kunststof binnenbak. De TW Rib maken wij van duurzaam douglashout. Dit is een houttype met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Douglashout is duurzaam, maar heeft wel een kortere levensduur dan hardhout. Heeft u liever een plantenbak met een nog hogere kwaliteit? Bekijk dan ook eens onze plantenbakken van hardhout.

Specificaties
- materiaal: fijnbezaagd douglashout
- model: rib
- kleur: geelbruin
- afmetingen: diverse
- inclusief kunststof binnenbak
- kleur binnenbak: antraciet
- lengte binnenbak: 40, 50 , 60 en 80 cm
- breedte binnenbak: 17 cm
- hoogte binnenbak: 14 cm
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)

Houtsoort
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de plantenbak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Plantenbak met binnenbak
De TW Rib is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het douglashout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een houten plantenbak met binnenbak voor u kunnen maken.

Rib plantenbak