Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak
Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak Maatwerk Houten Plantenbak
Maatwerk Houten Plantenbak
Houten plantenbak volledig op maat gemaakt
Informeer naar levertijd
 
Een tuin die mooi onderhouden is en er mooi bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Onze plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin een mooie uitstraling te geven. U kunt een houten plantenbak overal plaatsen en bijvoorbeeld vullen met een buxus of olijfboom. Sommigen kiezen er ook voor om een plantenbak te vullen met mooie eenjarige planten. Waar u een houten plantenbak ook zet, deze bak heeft altijd een mooie natuurlijke uitstraling en is een meerwaarde voor uw buitenruimte. Een maatwerk houten plantenbak is verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Geen massaproductie plantenbakken, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Door onze maatwerk mogelijkheden hebben wij voor u altijd wel een mooie houten plantenbak geheel passend bij uw buitenruimte!

Kwaliteit en vakmanschap
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Omdat een houten plantenbak geheel naar wens gemaakt kan worden hebben wij altijd wel een passende oplossing voor uw tuin, terras of balkon. Een houten plantenbak van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en 100% Nederlands vakmanschap. Iedere plantenbak wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee zal gaan. Onze vakmensen letten daarom op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de houten plantenbakken. Zo vindt u bij ons altijd wel een duurzame plantenbak die de sfeer in uw buitenruimte verhoogt.

Houtsoorten
Het hout dat wij gebruiken voor een maatwerk plantenbak is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan een plantenbak het gehele jaar door buiten blijven staan. Wij werken onder andere met douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een plantenbak met de hoogste kwaliteit? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een plantenbak van hardhout. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw maatwerk houten plantenbak kunt genieten!

Maatwerk houten plantenbak
Een maatwerk houten plantenbak is onder andere leverbaar in een vierkant, rechthoekig of taps model. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Heeft u een idee voor een unieke maatwerk houten plantenbak? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk houten plantenbak voor u kunnen samenstellen.

Vraag offerte aan

Enkele voorbeeld maatwerk houten plantenbakken:

Muur plantenbak
Muur plantenbakken

Terrasafscheiding
Balkon- of terrasafscheiding

Houten plantenbakken met een kleur
Houten plantenbakken met een kleur

Verstevigde plantenbakken
Extra verstevigde plantenbakken voor grote planten en bomen

Taps plantenbak
Plantenbak in een taps model