Plantenbak met terrasscherm Terrasscherm Terrasafscheiding hout Terrasscherm hout Plantenbak Houten plantenbak
Plantenbak met terrasscherm Terrasscherm Terrasafscheiding hout Terrasscherm hout Plantenbak Houten plantenbak
Plantenbak met terrasscherm
Plantenbak van douglashout met een scherm van lexaan of gelaagd glas. Prijs op aanvraag
Informeer naar levertijd
 
Een plantenbak met terrasscherm zorgt voor een natuurlijke en duidelijke afscheiding op uw terras. U krijgt een goede beschutting tegen de wind en behoudt het uitzicht vanaf het terras. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen of planten en voor u het weet heeft u een prachtige terrasafscheiding. De plantenbak wordt gemaakt van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het scherm is voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn glaslagen die verbonden zijn door middel van een folie. Hierdoor is het glas heel sterk en veilig. Een plantenbak met terrasscherm is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd wel een passende oplossing is voor uw woning of bedrijf. De plantenbak heeft hoekpalen aan de binnenzijde. Zo kunt u meerdere plantenbakken strak tegen elkaar aansluiten. De houten plantenbakken worden in Nederland gemaakt, het zijn dus oerdegelijke Nederlandse producten. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Een plantenbak met terrasscherm combineert functie met sfeer. U krijgt bescherming tegen de wind en met een mooi gevulde plantenbak krijgt u een blikvanger op uw terras!
Tip: vul de plantenbak direct na levering met grond of wat stenen. Een terrasscherm met een lege plantenbak is minder stabiel waardoor deze kan omwaaien.

Specificaties
- plantenbak met terrasscherm model 1
- materiaal: douglashout
- kleur: geelbruin
- inclusief worteldoek
- afmetingen plantenbak: diverse
- diepe bodem
- afwatering in de bodem
- totale hoogte met terrasscherm: diverse
- kader van douglashout met gelaagd glas (veiligheidsglas)
- optie 1: terrasscherm aan de achterzijde van de plantenbak
- optie 2: terrasscherm in het midden van de plantenbak
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- optioneel: terrasscherm volledig gemaakt van douglashout
- optioneel: wielen
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een plantenbak met terrasscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de plantenbak met terrasscherm wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een plantenbak buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de plantenbak met terrasscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen plantenbak hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Plantenbak met terrasscherm op maat
Deze plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt speciaal voor u gemaakt. Door de maatwerkmogelijkheden hebben wij altijd wel een mooie plantenbak met terrasscherm geheel passend bij uw woning of bedrijf. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Een plantenbak met terrasscherm op maat zorgt voor een passende terrasafscheiding. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u uw wensen.