Plantenbak TW Basic Plus TW Basic Plus TW Basic Plus plantenbakken Plantenbak douglashout Houten plantenbakken Plantenbakken hout Houten plantenbak Douglas plantenbak Plantenbak douglas hout Douglashouten plantenbak Plantenbakken Plantenbak
Plantenbak TW Basic Plus TW Basic Plus TW Basic Plus plantenbakken Plantenbak douglashout Houten plantenbakken Plantenbakken hout Houten plantenbak Douglas plantenbak Plantenbak douglas hout Douglashouten plantenbak Plantenbakken Plantenbak
Plantenbak TW Basic Plus - Douglas
Basic Plus plantenbak gemaakt van douglashout
Informeer naar levertijd
 
Deze plantenbak van douglashout is te gebruiken voor vele beplantingen en is ideaal om uw tuin of terras een mooiere uitstraling te geven. Douglashout is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de Nederlandse tuinen omdat dit een duurzame houtsoort is, dat heel geschikt is voor buitengebruik. De TW Basic Plus wordt gemaakt van fijnbezaagd douglashout. Door de ruwe structuur van het hout krijgt u een mooie landelijke en rustieke uitstraling in uw tuin. Deze plantenbak is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan zodoende het gehele jaar door buiten blijven staan. De bodem van de plantenbak is verhoogd voor een goede afwatering. In de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Als u de plantenbak buiten plaatst is het aan te raden dat de ondergrond deels waterdoorlatend is. Wij adviseren om in de plantenbak een laag van 5 tot 10 cm hydro-korrels te plaatsen, deze nemen water op en geven het weer af zodra de planten dit nodig hebben. De TW Basic Plus heeft brede poten en bovenop de bak wordt een mooie rand gemonteerd voor een nette afwerking. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Heeft u liever een plantenbak met een nog hogere kwaliteit? Bekijk dan ook eens onze plantenbakken van hardhout.

Specificaties
- materiaal: fijnbezaagd douglashout
- model: basic plus
- inclusief bovenrand
- kleur: geelbruin
- afmetingen: diverse
- inclusief: worteldoek
- optioneel: wielen
- getoonde afmeting is de buitenafmeting van de plantenbak
- vanuit de buitenzijde met schroeven afgewerkt
- verhoogde bodem bij rechthoekig model (dit model is hierdoor niet geschikt voor grote bomen. Neem contact met ons op voor maatwerk)
- afwatering in de bodem
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een plantenbak wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw plantenbak ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Houtsoort
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de douglas plantenbak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Maatwerk plantenbak douglashout
Deze plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het douglashout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk plantenbak van douglashout voor u kunnen maken.