Langwerpige plantenbak Plantenbak hout Houten plantenbak Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoek Hardhouten plantenbak Plantenbak hardhout Plantenbak
Langwerpige plantenbak Plantenbak hout Houten plantenbak Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoek Hardhouten plantenbak Plantenbak hardhout Plantenbak
Plantenbak TW Rechthoek - Hardhout
Rechthoekige plantenbak gemaakt van hardhout
Informeer naar levertijd
 
Een houten plantenbak is uitermate geschikt om uw tuin, balkon of terras een mooie natuurlijke uitstraling te geven. De TW Rechthoek is een langwerpige plantenbak gemaakt van hardhout. Deze plantenbak kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlandse vakmanschap. Iedere plantenbak wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor kwaliteit van de bovenste plank. De TW Rechthoek is gemaakt van hoogwaardige materialen en een zware kwaliteit hardhout. Hierdoor is de langwerpige plantenbak zeer robuust en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Onze medewerkers letten op alle details en zorgen voor een stevig en stijlvol product dat jarenlang meegaat. Die extra aandacht voor kwaliteit ziet u ook terug in de afwerking. De plantenbak werken we vanuit de binnenzijde met schroeven af, waardoor de langwerpige plantenbak een strak uiterlijk behoudt. De langwerpige plantenbak is ook leverbaar met een mooie afgewerkte rand bovenop de bak. Deze wordt vanaf de bovenkant geschroefd voor extra stevigheid. Door het zwevend ontwerp staat de bak 3 cm vrij van de grond. Hierdoor kan de plantenbak aan de onderzijde goed ventileren, is er minder waterslag en wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd. In de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Wij adviseren om in de plantenbak een laag van 5 tot 10 cm hydro-korrels te plaatsen, deze nemen water op en geven het weer af zodra de planten dit nodig hebben.

Specificaties
- materiaal: hardhout
- model: rechthoek
- kleur: donkerbruin
- afmetingen: diverse
- optioneel: bovenrand
- optioneel: wielen
- getoonde afmeting is de buitenafmeting van de plantenbak
- plantenbak vanuit de binnenzijde met schroeven afgewerkt
- optionele bovenrand vanaf buitenzijde met schroeven afgewerkt
- inclusief worteldoek
- afwatering in de bodem
- verhoogde bodem (niet geschikt voor grote bomen. Neem contact met ons op voor maatwerk)
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Plantenbakken worden op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw plantenbak ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Houtsoort
Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en lange levensduur. Dit hout is goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Door de hoge kwaliteit wordt hardhout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Hardhout is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid kan het gaan werken. Het hardhout kan hierdoor gaan scheuren, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Deze houtsoort staat bekend om de warme bruine tot lichtbruine kleur. Hardhout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden adviseren wij u om het hout vanaf het begin te onderhouden met een olie.

Maatwerk langwerpige plantenbak
Deze plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk langwerpige plantenbak voor u kunnen maken.