Plantenbak Hout Staal

Houten plantenbak in combinatie met staal

Vraag offerte aan

Een houten plantenbak in combinatie met staal is een zeer solide bak met een robuuste uitstraling. Doordat wij een plantenbak voor u op maat maken is deze altijd geschikt voor verschillende beplantingen. Een plantenbak van hout en staal staat garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee zal gaan. Onze vakmensen letten op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de plantenbak. De combinatie van hout met staal geeft een plantenbak een prachtig industrieel uiterlijk en is hierdoor een blikvanger in uw tuin. Een houten plantenbak kunnen wij combineren met roestvrij of verzinkt staal. Daarnaast kunt u met een poedercoating kiezen voor een persoonlijke RAL-kleur, waardoor het uiterlijk van een plantenbak persoonlijk en uniek wordt. Wij bespreken graag met u uw wensen zodat wij een passende plantenbak voor uw buitenruimte maken.

Enkele voorbeeld maatwerk plantenbakken:

Plantenbak hout staal
Houten plantenbak met een RVS rand

Hout staal plantenbak
Houten plantenbak met een verzinkt stalen frame

Plantenbak met stalen onderstel
Houten plantenbak op een stalen onderstel met een zwarte poedercoating

Houtsoorten
Wij werken onder andere met douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een plantenbak met de hoogste kwaliteit? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een plantenbak van hardhout. Wij werken met verschillende hardhoutsoorten die garant staan voor de hoogste kwaliteit op de markt. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurlijke producten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw plantenbak kunt genieten!

Maatwerk plantenbak hout staal
Een houten plantenbak met staal wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw tuin, balkon of terras. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk plantenbak van hout in combinatie met staal kunnen maken.

Vraag offerte aan