Modubak Douglas - Vierkant

Vierkante modulaire plantenbak van douglashout. Ook te gebruiken als moestuinbak of borderbak

€ 79,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een plantenbak zelf maken is heel eenvoudig met onze modulaire plantenbak van douglashout. Deze plantenbak is verkrijgbaar in een vierkant en rechthoekig model. Douglashout is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de Nederlandse tuinen omdat dit een duurzame houtsoort is, dat heel geschikt is voor buitengebruik. Door de mooie structuur van het hout krijgt u een hele natuurlijke uitstraling in de tuin. De Modubak zonder bodem is ideaal als verhoogde border en kan ook worden gebruikt als moestuinbak. Deze modulaire plantenbak is daarnaast ook verkrijgbaar met een bodem voor gebruik op een balkon of terras. De Modubak wordt in losse onderdelen geleverd en is heel eenvoudig zelf te monteren. Er zijn verschillende hoogtes verkrijgbaar die wij hebben opgebouwd uit profielen van 7 cm. Hierdoor wordt deze modulaire plantenbak slechts in 4 delen geleverd. Zo zet u met de bijgeleverde aluminium pinnen binnen enkele stappen een mooie stevige plantenbak in elkaar.

Specificaties
- Model: Modubak modulaire plantenbak
- Uitvoering: vierkant
- Materiaal: douglashout
- Kleur: geelbruin
- Verpakking in bouwpakket vorm
- Geleverd in 4 delen
- Inclusief verbindingspinnen van aluminium
- Hoogte: 14, 21, 28, 35, 42 en 49 cm
- Gemaakt uit profielen van 7 cm
- Lengte en breedte: diverse
- Andere lengtes mogelijk op aanvraag
- Houten bodemplaat op aanvraag
- Ook verkrijgbaar in rechthoek
- levertijd: ca. 3 tot 5 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)


Afmetingen Modulaire Plantenbak Hout
Met onze houten platen en verbindingspinnen maakt u eenvoudig zelf een duurzame houten plantenbak. Wij sturen u alle onderdelen die u nodig heeft om een plantenbak snel in elkaar te zetten. Deze vierkante modulaire plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en maatwerk is ook mogelijk. Zo kunt u zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Houtsoort
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoorten scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglas is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de modulaire plantenbak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.