Tuinbank met letterpoten - Eikenhout

Tuinbank van massief eikenhout met letterpoten

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Maak uw tuinbank uniek en heel persoonlijk met opvallende letterpoten. Door een naam in de bank te verwerken krijgt u een echte blikvanger in uw tuin! Wij plaatsen de poten schuin zodat de letterpoten uit vele hoeken goed zichtbaar zijn. Veel letters zijn geschikt om in de houten poten te verwerken. Als we de gewenste naam niet helemaal van hout kunnen maken, dan is het altijd mogelijk met stalen poten. Deze bank maken we van duurzaam en massief eikenhout. Dit is dan ook een product waar u lange tijd plezier van zult hebben. De bank met letterpoten is robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat de bank het hele jaar door buiten kan staan. Wij kunnen de afmetingen van deze bank helemaal naar uw wens te maken. Zo krijgt u altijd een tuinbank die past bij uw tuin.

Specificaties
- model: houten tuinbank met letterpoten
- materiaal: 40 mm geschaafd eikenhout
- afmetingen: diverse
- letterpoten verkrijgbaar in hout en staal
- dikte eiken planken: ca. 4 cm
- levertijd: 2 tot 4 weken
Bovenstaande levertijden zijn een indicatie en kunnen in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is.
Het is ook mogelijk om de bank met letterpoten zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Houtsoort
Eikenhout is een van de bekendste houtsoorten en is sterk en hard. Toch is eiken redelijk makkelijk te bewerken en af te werken. Deze houtsoort is voor veel doelen geschikt, waaronder decoratieve toepassingen als tuinmeubels. De tuinbank maken wij van robuust eikenhout. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid kan het gaan werken. Het hout kan wat gaan scheuren, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Onder invloed van de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen veranderingen optreden in de omvang en vorm van het materiaal. Eiken is een hardhout wat jaren buiten kan staan en onbehandeld gaat het eikenhout geleidelijk aan vergrijzen. Belangrijk om te weten: eiken bevat looizuur en dit kan vlekken veroorzaken op bestrating. Deze vlekken in de bestrating zijn verwijderbaar met water en zeep. Eikenhout is een natuurproduct wat aan werking onderhevig is. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw tuinbank kunt genieten.

Maatwerk tuinbank met letterpoten
Als u op zoek bent naar een maatwerk tuinbank dan denken wij graag met u mee over een tuinbank op maat. Een bank maken wij met de hand op maat en zo kunt u zelf de grootte bepalen, zodat deze naadloos aansluit bij uw tuin. Naast eiken is een tuinbank van hardhout of douglas ook mogelijk. Onze meubels worden in Nederland vervaardigd, het zijn dus oerdegelijke Nederlandse producten. Een persoonlijke tuintafel met letterpoten is ook altijd bespreekbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een bank met letterpoten voor u kunnen samenstellen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.