Bloembakken nodig? Wij hebben altijd wel een stijlvolle blikvanger voor binnen en buiten.
Tuinwaardig heeft kwaliteit bloembakken die de sfeer van uw interieur of buitenruimte verhogen. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan bakken in verschillende maten. U kunt deze bloembakken buiten of binnen plaatsen. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker passende bloembakken voor uw woning of tuin!


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Bloembakken buiten of binnen plaatsen

Heeft u een kleine tuin en daarom geen plek voor beplanting? Maar wilt u toch graag beplanting in uw tuin en bent u daarom op zoek naar bloembakken? Of wilt u binnen in uw woning een afscheiding om een ruimte op te delen? Dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan bloembakken voor de inrichting van uw tuin.

Bloembakken: in alle soorten en maten!

Bij ons vindt u altijd wel kwaliteit bloembakken die passen bij uw wensen. Voor ons is het belangrijk dat bloembakken worden gemaakt van de beste materialen. Deze zijn duurzaam en hebben ook die uitstraling. Wij vinden namelijk dat een tuin zijn waarde moet behouden en dat u lang moet kunnen genieten van uw product. U kunt kiezen voor bakken van kunststof, composiet of natuursteen. Daarnaast hebben we ook handgemaakte houten bloembakken. Met een matige houtsoort nemen wij geen genoegen en gebruiken wij niet in de verwerking van de bakken. Bij ons krijgt u daarom alleen het beste hout geleverd. Naast hout kunt u ook kiezen voor stalen bloembakken. Deze hebben we in cortenstaal en staal met een poedercoating. Houten of stalen bloembakken zijn ook op maat verkrijgbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Bezoek onze werkplaats

Kunt u de afmetingen die u zoekt niet vinden? Dan gaan wij graag met u in overleg. U kunt namelijk bij ons bloembakken op maat laten maken. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Doordat er alleen deskundig advies gegeven wordt, zijn wij alleen op afspraak open. Maak hiervoor telefonisch of via de mail een afspraak, zodat er altijd iemand voor u klaar staat. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor bloembakken op maat.

Vragen over de bloembakken? Neem contact met ons op!

Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn veel van onze bloembakken buiten en binnen toepasbaar. Heeft u vragen over de bloembakken of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.