Bent u op zoek naar een houten bloembak?
Een mooie houten bloembak kan voor binnen en buiten op maat gemaakt worden bij ons. Iedere tuin of iedere interieur is anders en daarom bieden wij een mooie houten bloembak op maat aan voor u. Wij gaan graag samen met u in gesprek over uw wensen. Robuust of een subtiele bloembak, het kan allemaal bij ons! Wij van Tuinwaardig hebben een uitgebreide catalogus waarbij de kleuren, materialen en maten te zien zijn. Zit uw droom bloembak er niet bij? Vraag dan naar de mogelijkheden voor maatwerk en wij gaan het maken voor u.
Bezig met laden...

Houten bloembak voor buiten op maat

Wij leveren bloembakken voor buiten in verschillende materialen. Nederland wil graag verduurzamen en wij werken hier graag aan mee. De materialen die wij leveren voor een houten bloembak zijn duurzaam en geven een unieke uitstraling. Zo straalt iedere tuin een bepaalde waarde uit en heeft u een unieke tuin die niet bij de buren hetzelfde is. Om de bloembakken lang mee te laten gaan, wordt er vaak gebruik gemaakt van hardhout.

Een passende en sfeervolle blikvanger

Onze houten bloembak staat garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee moet gaan. Onze vakmensen letten daarom op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de bloembakken. Met een houten bloembak kunt u vele kanten op. U kiest bijvoorbeeld voor een grote bloembak als opvallende blikvanger of een kleine houten bloembak voor een balkon of om subtiel wat extra beplanting in uw tuin te plaatsen. Ongeacht welk formaat u kiest, een bloembak kunt u altijd gebruiken om in uw tuin bepaalde plekken te benadrukken. Een houten bloembak kan het hele jaar door buiten staan en is geschikt voor ieder seizoen. Zo kunt u onze bloembak ook in de winter buiten laten staan. Heeft u een tuin met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling? Door het gebruik van verschillende houtsoorten hebben wij altijd wel een houten bloembak passend bij uw tuin.

Over houten bloembak

Een houten bloembak op maat kunt u bij ons bestellen! Wij leveren materialen die een lange levensduur hebben. Door ons unieke aanbod op maat zijn alle afmetingen verkrijgbaar. Wilt u meegaan in de stijl die op dit moment populair is? Hout in combinatie met staal is namelijk ook mogelijk. Tuinwaardig staat voor duurzame producten en kwaliteit staat hoog in het vaandel. De sfeer rondom uw woning verhogen is belangrijk voor ons. Een houten bloembak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het maakt dus niet uit of u een grote of een kleine bloembak zoekt, wij hebben de bloembak voor u.

Op zoek naar een houten bloembak? Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor de mooiste houten bloembak gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout.