Bartafel TW Nijmegen - Eikenhout

Tuin bartafel van massief eikenhout met bijpassende barkrukken

Vraag offerte aan

Uw tuin is uniek en wij vinden dat hier ook authentieke en karakteristieke tuinmeubels bijhoren. De tuin bartafel TW Nijmegen maken wij van massief eikenhout en door het gebruik van de beste materialen is dit een tafel waar u jarenlang plezier van heeft. Een bartafel neemt weinig ruimte in beslag en biedt genoeg ruimte om rondom te zitten of te staan. Deze tuin bartafel is te combineren met bijpassende barkrukken van robuust eikenhout. Het onderstel van de bartafel wordt gemaakt van duurzaam staal met een poedercoating. Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet of wit. Poedercoating is een sterke verflaag die bescherming biedt tegen de weersinvloeden. Door de volledig afgesloten verflaag is een stalen onderstel waterafstotend. Hierdoor wordt het staal beschermd tegen roestvorming, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. De combinatie van hout met een stalen onderstel geeft de bartafel een stoer en robuust karakter.

Specificaties
- model: tuin bartafel industrieel
- tafelblad: 40 mm geschaafd eikenhout
- afmetingen: 110 x 80 x 110 cm (LxBxH)
- onderstel: staal met een poedercoating, kokerprofiel 50 x 50 mm
- kleur onderstel: zwart, antraciet en wit
- poten voorzien van kunststof doppen
- levertijd: ca. 4 weken
Bovenstaande levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is. Het is ook mogelijk om de tuin bartafel zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Tuin bartafel met barkrukken
De TW Nijmegen tuin bartafel is te combineren met bijpassende barkrukken. Deze worden gemaakt van geschaafd eikenhout met een stijlvol vormgegeven stalen onderstel.
- afmetingen: 30 x 45 x 80 cm (LxBxH)
- onderstel: staal met een poedercoating, kokerprofiel 30 x 30 mm
- kleur onderstel: zwart, antraciet en wit
- poten voorzien van kunststof doppen

Voordelen en nadelen van hout
Eikenhout is een van de bekendste houtsoorten en is sterk en hard. Deze houtsoort is voor veel doelen geschikt, waaronder decoratieve toepassingen als tuinmeubels. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Belangrijk om te weten: eiken bevat looizuur en dit kan vlekken veroorzaken op bestrating. Hout leeft en staat niet stil. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Eikenhout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een meubel te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één meubel hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Maatwerk tuin bartafel
Een tuin bartafel wordt op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen die op onze website staan. Heeft u een idee voor een unieke maatwerk tuin bartafel? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk tuin bartafel voor u kunnen samenstellen.