Capi Urban bolvormige vaas - zwart

Bolvormige vaas met de uitstraling van ruwe natuursteen

€ 47,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De vazen en potten uit de Capi Urban serie worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Deze bolvormige kunststof vaas uit de Urban serie heeft de uitstraling van ruwe natuursteen en is heel licht van gewicht. Hierdoor is de plantenvaas makkelijk te verplaatsen.

De duurzaam geproduceerde Capi Urban plantenvaas heeft een unieke dubbelwandige isolatielaag die de plant in de winter tegen vorst en in de zomer tegen de hitte beschermt. De plantenvaas is daarom zowel binnen als buiten te gebruiken. Indien u de kunststof vaas buiten plaatst, adviseren wij om een afwateringsgat in de bodem te boren.

Deze vaas uit de Urban serie is leverbaar in de kleuren zwart en lichtgrijs.

Specificaties
- Materiaal: kunststof
- Kleur: zwart
- Uitvoering: urban afwerking
- Lichtgewicht
- UV-bestendig
- Vorstbestendig
- Breukbestendig
- 100% recyclebaar

Afmetingen (∅ en H)
- Diameter: 40 cm  Hoogte: 32 cm
- Diameter: 51 cm  Hoogte: 40 cm
- Diameter: 62 cm  Hoogte: 48 cm

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Capi Nature, Lux en Urban collectie
Tuinwaardig biedt u verschillende kunststof plantenvazen uit de Capi Nature, Lux en Urban collectie. De Nature collectie bestaat uit vazen met een natuurlijke rib of row structuur. De vazen uit de Lux collectie hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn verkrijgbaar in een moderne en strakke afwerking. De vazen uit de Urban serie hebben de look van ruwe natuursteen. Bekijk hier ons complete aanbod aan kunststof plantenvazen.