Bolvormige pot Capi pot Capi Nature Rib
Bolvormige pot Capi pot Capi Nature Rib
Capi Nature Rib bolvormige pot - ivoor
Bolvormige pot met een ribstructuur
Informeer naar levertijd
 
De Capi Nature collectie is geïnspireerd door de natuur. Deze kunststof plantenpot is handgemaakt, hierdoor is iedere kunststof pot uniek met een andere uitstraling. Deze opvallende blikvanger wordt met veel aandacht geproduceerd en is van alle gemakken voorzien.

De ivoorkleurige Capi Nature kunststof plantenpot heeft door zijn rib structuur een bijzonder uiterlijk. Het mooie design is geïnspireerd op vormen en structuren uit de natuur waardoor planten één worden met deze kunststof plantenpot. De Capi Nature Rib zijn lichtgewicht, vorstbestendig en kunnen tegen UV straling van de zon. Hierdoor kan de kunststof plantenpot zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Specificaties
- Materiaal: kunststof
- Kleur: ivoor
- Uitvoering: rib structuur
- Lichtgewicht
- UV-bestendig
- Vorstbestendig (inclusief afwateringsgat)

Afmetingen (∅ en H)
- Diameter: 43 cm  Hoogte: 41 cm
- Diameter: 54 cm  Hoogte: 52 cm

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Capi Nature, Lux en Urban collectie
Tuinwaardig biedt u verschillende kunststof plantenpotten uit de Capi Nature, Lux en Urban collectie. De Nature collectie bestaat uit plantenpotten met een natuurlijke rib of lagen structuur. De potten uit de Lux collectie hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn verkrijgbaar in een moderne en strakke afwerking. De plantenpotten uit de Urban serie hebben de look van ruwe natuursteen. Bekijk hier ons complete aanbod aan kunststof plantenpotten.