Vondom
De kunststof plantenbakken van het merk Vondom zijn te omschrijven in drie woorden: design, design en design! Vondom is een innovatief merk uit Spanje met vooruitstrevende ontwerpen. Dit merk richt zich vooral op moderne ontwerpen voor interieur en exterieur. De plantenbakken zijn ontworpen door en voor iedereen die geniet van modern design en de nieuwste trends. Vondom werkt met verschillende topontwerpers zodat ze iedere keer weer met vernieuwende en opvallende designs kunnen komen. Het hoogwaardige kunststof is door en door gekleurd, om zichtbare beschadiging te voorkomen. De opvallende design plantenbakken zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Een design Vondom plantenbak vindt u niet zomaar terug in andere tuinen. Hierdoor krijgt u een eigen unieke en onderscheidende uitstraling in uw tuin. Door de hoge kwaliteit van het kunststof is een Vondom plantenbak bestand tegen alle weersinvloeden zoals vorst en hitte. Hierdoor is deze plantenbak zowel binnen als buiten te plaatsen.


 


Bezig met laden...

Vondom plantenbak

Heeft u een kleine tuin en daarom geen plek voor beplanting? Maar wilt u toch graag beplanting in uw tuin en bent u daarom op zoek naar een design plantenbak? Of wilt u binnen in uw woning een afscheiding om een ruimte op te delen? Dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres.
Een Vondom plantenbak is ontworpen voor iedereen die geniet van een modern design. Het hoogwaardige kunststof is UV- en vorstbestendig en dit materiaal is volledig recyclebaar. Een Vondom plantenbak is een blikvanger in iedere tuin of interieur. Deze kunststof plantenbak wordt gemaakt van duurzaam kunststof en is verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen.

Vragen? Neem contact met ons op

Naast een Vondom plantenbak kunt u ook bij ons terecht voor tuinmeubelen, waterornamenten, tuinborders, verlichting en producten voor de tuinonderhoud. Bekijk ze allemaal op onze website!
Heeft u vragen over de plantenbakken of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.