Capi
De plantenbakken uit de Capi collectie zijn volledig handgemaakt en door een speciale techniek zijn ze lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar. Capi plantenbakken hebben een isolatielaag die wortels in de zomer tegen de hitte en in de winter tegen de kou beschermen. Deze kunststof plantenbakken zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Op onze site vindt u diverse bakken uit de Nature, Lux en Urban collectie. De Capi plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Deze stijlvolle kunststof plantenbakken zijn geschikt voor vele beplantingen en zijn echte blikvangers. Doordat een Capi plantenbak gemaakt wordt van hoogwaardig kunststof is deze bak heel duurzaam en wordt daarom ook gekenmerkt door de hoge kwaliteit.


Capi plantenbak bestellen

Bent u uw tuin of woning opnieuw aan het inrichten en bent u daarom op zoek naar een Capi plantenbak gemaakt van hoogwaardig kunststof? Neem dan eens een kijkje op de website van Tuinwaardig. Bij ons vindt u kwaliteit plantenbakken in verschillende vormen en afmetingen. Of uw tuin of woning nu een landelijke of moderne uitstraling heeft, wij hebben altijd wel een passende plantenbak.

Plantenbak van Capi Europe

Tuinwaardig biedt u verschillende kunststof plantenbakken en plantenpotten uit de Capi Nature, Lux en Urban collectie. Deze plantenbakken worden met veel aandacht geproduceerd en zijn van alle gemakken voorzien. De Nature collectie is geïnspireerd door de natuur en bestaat uit plantenbakken met een natuurlijke rib of lagen structuur. Als u van een luxe uitstraling houdt is de Capi Lux collectie wat voor u. Deze bakken en potten hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn verkrijgbaar in een moderne en strakke afwerking. Deze collectie kenmerkt zich door een zeer herkenbare en luxe stijl. De plantenbakken uit de Capi Urban serie hebben de look van ruwe natuursteen. Deze bakken worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Iedere Capi plantenbak is uniek en zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling van uw tuin of uw woning. Het hoogwaardige kunststof is UV- en vorstbestendig en dit materiaal is volledig recyclebaar. Dit zijn plantenbakken gemaakt van duurzame materialen zodat de bakken ook na enkele jaren nog een kwalitatieve uitstraling hebben.

Capi plantenbak voor binnen en buiten

Heeft u een kleine tuin en daarom geen plek voor beplanting? Maar wilt u toch graag beplanting in uw tuin en bent u daarom op zoek naar een kunststof plantenbak? Of wilt u binnen in uw woning een afscheiding om een ruimte op te delen? Dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. De kunststof plantenbakken van Capi Europe zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Zo vindt u altijd wel een Capi plantenbak die aansluit bij uw wensen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een Capi plantenbak of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.