Capi Nature Rib Capi Rib
Capi Nature Rib Capi Rib
Capi Nature Rib rechthoekige plantenbak - ivoor
Rechthoekige kunststof plantenbak met een ribstructuur
Informeer naar levertijd
 
De rechthoek plantenbakken uit de Capi Nature Rib collectie zijn geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur waardoor planten één worden met de kunststof plantenbak. De kunststof plantenbakken zijn handgemaakt waardoor iedere bak uniek is.

Door een speciale techniek zijn de plantenbakken licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Capi plantenbakken hebben een isolatielaag die wortels in de zomer tegen hitte en in de winter tegen de kou beschermen. Deze kunststof plantenbakken zijn zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen.

Specificaties
- Materiaal: kunststof
- Kleur: ivoor
- Uitvoering: rib structuur
- Lichtgewicht
- UV-bestendig
- Vorstbestendig (inclusief afwateringsgat)

Afmeting (LxBxH)
- 73 x 39 x 32 cm

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Capi Nature, Lux en Urban collectie
Tuinwaardig biedt u verschillende kunststof plantenbakken uit de Capi Nature, Lux en Urban collectie. De Nature collectie bestaat uit plantenbakken met een natuurlijke rib of lagen structuur. De plantenbakken uit de Lux collectie hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn verkrijgbaar in een moderne en strakke afwerking. De plantenbakken uit de Urban serie hebben de look van ruwe natuursteen. Bekijk ons hier complete aanbod aan kunststof plantenbakken.