Capi Lux Bloempot Lux bloempot Capi bloempot
Capi Lux Bloempot Lux bloempot Capi bloempot
Capi Lux bolvormige pot - lichtgrijs
Bolvormige pot met een moderne en strakke afwerking
Informeer naar levertijd
 
Capi Lux kenmerkt zich door de woorden strak en stijlvol. De kunststof bloempot is voor iedereen die van een luxe uitstraling houdt. De bloempot heeft een strakke uitstraling met een gladde structuur. Dit is een ideale bloempot voor mensen die de mooie dingen in het leven weten te waarderen. De potten uit de Lux collectie zijn handgemaakt, hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en een luxe uitstraling.

De kunststof bloempot is licht van gewicht, maar heeft de look van echt terrazzo. Deze luxe bloempot heeft een bolle vorm en is verkrijgbaar in zwart terrazzo en lichtgrijs terrazzo.

Specificaties
- Materiaal: kunststof
- Kleur: lichtgrijs
- Uitvoering: lux afwerking
- Lichtgewicht
- UV-bestendig
- Vorstbestendig (inclusief afwateringsgat)

Afmetingen (∅ en H)
- Diameter: 43 cm  Hoogte: 41 cm
- Diameter: 54 cm  Hoogte: 52 cm
- Diameter: 66 cm  Hoogte: 63 cm

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Capi Nature, Lux en Urban collectie
Tuinwaardig biedt u verschillende kunststof bloempotten uit de Capi Nature, Lux en Urban collectie. De Nature collectie bestaat uit bloempotten met een natuurlijke rib of row structuur. De potten uit de Lux collectie hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn verkrijgbaar in een moderne en strakke afwerking. De potten uit de Urban serie hebben de look van ruwe natuursteen. Bekijk hier ons complete aanbod aan kunststof bloempotten.