Baq
De Baq kunststof plantenbakken collectie is voorzien van subtiele lijnen die de bakken een stijlvolle uitstraling geven. Deze plantenbakken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, genaamd PVC foam. Dit materiaal is bijzonder licht van gewicht en zeer stevig. Na gebruik is het materiaal weer gemakkelijk te recyclen. De Baq plantenbakken worden geleverd inclusief een bijpassende waterdichte binnenbak. Deze collectie is gemaakt uit hoogwaardige materialen en is daarom bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Hierdoor is een Baq plantenbak uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De Baq collectie staat voor A-merk plantenbakken, met de ‘q’ van ‘quality’. Ieder eindproduct heeft een hoge kwaliteit waar wij voor staan. Bij de productie van ons assortiment houden wij rekening met kwaliteit in de breedste zin van het woord: zowel voor het product, het milieu als de medewerkers. Het creëren van sfeervolle ruimtes en tuinen waarin wij ons omringen met de schoonheid van groen. Dat is de essentie van Baq! Dit doen wij door de beplanting en de omgeving op sublieme wijze met elkaar te verbinden.


 

Baq plantenbak bestellen

Plantenbakken uit de Baq collectie zijn handgemaakt en worden hierdoor met veel aandacht geproduceerd. Ze worden inclusief waterdichte binnenbak geleverd en zijn geschikt voor binnen en buiten. Iedere kunststof Baq plantenbak van Tuinwaardig is uniek en zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling van uw tuin of uw woning. Het hoogwaardige kunststof is UV- en vorstbestendig en dit materiaal is volledig recyclebaar. Wij werken alleen maar met duurzame materialen omdat een plantenbak ook na enkele jaren nog een kwalitatieve uitstraling moet hebben.

Plantenbak voor binnen en buiten

Heeft u een kleine tuin en daarom geen plek voor beplanting? Maar wilt u toch graag beplanting in uw tuin en bent u daarom op zoek naar een kunststof plantenbak? Of wilt u binnen in uw woning een afscheiding om een ruimte op te delen? Dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. De kunststof plantenbakken uit de Baq collectie zijn verkrijgbaar in een zuilvormige, vierkante of rechthoekige uitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat u altijd wel een passende Baq plantenbak heeft voor uw tuin. Of plaats uw beplanting in uw woning in een stijlvolle Baq plantenbak. Ieder mens voelt zich namelijk gezonder en gelukkiger in een groene omgeving. Planten zijn een belangrijke stimulans voor een gezond binnenklimaat en daarnaast perfecte sfeermakers. Om die reden verdienen planten een speciaal plekje in ons interieur.

Vragen over de Baq plantenbak?

Naast plantenbakken kunt u ook bij ons terecht voor tuinmeubelen, waterornamenten, tuinborders  en producten voor tuinonderhoud. Bekijk ze allemaal op onze website! Heeft u vragen over de Baq plantenbakken of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.