Tuintafel TW Rotterdam - Eikenhout

Tafelblad van massief eikenhout op een 1 poot onderstel met poedercoating

Vraag offerte aan

Iedere tuin is uniek en daarom moet ook uw tuintafel uniek zijn. Een standaard tuinset voldoet vaak niet aan de gestelde eisen en wij maken daarom graag een tuintafel die past bij uw buitenruimte. De inrichting van de tuin is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de inrichting van het huis. Niet alleen de beplanting en bestrating zijn belangrijk, maar de tuintafel is ook een belangrijke blikvanger. Deze moet functioneel zijn en ook prettig aanvoelen om aan te zitten. Onze eiken tuintafel is daarom onderhoudsvriendelijk en staat garant voor jarenlang plezier. Door het 1 poot ontwerp is de TW Rotterdam tuintafel perfect te combineren met een bijpassende hoekbank. Zo staat er nooit een tafelpoot in de weg als u op de bank plaatsneemt! Het 1 poot onderstel van deze houten tuintafel wordt gemaakt van duurzaam staal met een poedercoating. Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet of wit. Poedercoating is een sterke verflaag die bescherming biedt tegen de weersinvloeden. Door de volledig afgesloten verflaag is een stalen onderstel waterafstotend. Hierdoor wordt het staal beschermd tegen roestvorming, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. De combinatie van hout met een stalen onderstel geeft de tafel een stoer en robuust karakter. De TW Rotterdam is met zijn strak vormgegeven ontwerp de ideale tafel om lekker buiten te genieten. Door het gebruik van de beste materialen staat deze tuintafel garant voor jaren plezier.

Specificaties
- model: tuintafel industrieel
- tafelblad: 40 mm geschaafd eikenhout
- onderstel: stalen 1 poot met een poedercoating, kokerprofiel 100 x 100 mm
- kleur onderstel: zwart, antraciet en wit
- afmetingen: diverse
- getoonde hoogte is de onderkant van het tafelblad
- poten voorzien van kunststof doppen
- levertijd: ca. 4 weken
Bovenstaande levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is. Het is ook mogelijk om de tuintafel zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Voordelen en nadelen van hout
Eikenhout is een van de bekendste houtsoorten en is sterk en hard. Deze houtsoort is voor veel doelen geschikt, waaronder decoratieve toepassingen als tuinmeubels. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Belangrijk om te weten: eiken bevat looizuur en dit kan vlekken veroorzaken op bestrating. Hout leeft en staat niet stil. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Eikenhout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een meubel te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één meubel hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Maatwerk tuintafel 1 poot
De TW Rotterdam tuintafel met 1 poot wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmeting. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk tuintafel met 1 poot voor u kunnen samenstellen.