Tuintafel TW Rotterdam - Eikenhout

Tafelblad van massief eikenhout op een 1 poot onderstel met een hamerslag coating

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Iedere tuin is uniek en daarom moet ook uw tuintafel uniek zijn. Een standaard tuinset voldoet vaak niet aan de gestelde eisen en wij maken daarom graag een tuintafel die past bij uw buitenruimte. De inrichting van de tuin is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de inrichting van het huis. Niet alleen de beplanting en bestrating zijn belangrijk, maar de tuintafel is ook een belangrijke blikvanger. Deze moet functioneel zijn en ook prettig aanvoelen om aan te zitten. Onze eiken tuintafel is daarom onderhoudsvriendelijk en staat garant voor jarenlang plezier. Door het 1 poot ontwerp is de TW Rotterdam tuintafel perfect te combineren met een bijpassende hoekbank. Zo staat er nooit een tafelpoot in de weg als u op de bank plaatsneemt! Het 1 poot onderstel van deze houten tuintafel wordt gemaakt van duurzaam staal met een hamerslag coating. Dit is een coating waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Hamerslag is waterafstotend en weersbestendig, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. De combinatie van hout met een stalen onderstel geeft de tafel een stoer en robuust karakter. De TW Rotterdam is met zijn strak vormgegeven ontwerp de ideale tafel om lekker buiten te genieten. Door het gebruik van de beste materialen staat deze tuintafel garant voor jaren plezier.

Specificaties
- model: tuintafel industrieel
- tafelblad: 40 mm geschaafd eikenhout
- onderstel: stalen 1 poot met een hamerslag coating, kokerprofiel 100 x 100 mm
- kleur onderstel: zwart, antraciet, wit en transparant
- kleur onderstel: diverse RAL kleuren
- uitvoering: glans
- afmetingen: diverse
- getoonde hoogte is de onderkant van het tafelblad
- poten voorzien van kunststof doppen
- levertijd: 2 tot 4 weken
Het is ook mogelijk om de tuintafel zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Houtsoort
Eikenhout is een van de bekendste houtsoorten en is sterk en hard. Toch is eiken redelijk makkelijk te bewerken en af te werken. Deze houtsoort is voor veel doelen geschikt, waaronder decoratieve toepassingen als tuinmeubels. De tuintafel met 1 poot maken wij van massief eikenhout. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid kan het gaan werken. Het hout kan wat gaan scheuren, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Onder invloed van de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen veranderingen optreden in de omvang en vorm van het materiaal. Plaats uw tuintafel daarom niet te dicht bij een warmtebron. Eiken is een hardhout wat jaren buiten kan staan en onbehandeld gaat het eikenhout geleidelijk aan vergrijzen. Belangrijk om te weten: eiken bevat looizuur en dit kan vlekken veroorzaken op bestrating. Deze vlekken in de bestrating zijn verwijderbaar met water en zeep. Eikenhout is een natuurproduct wat aan werking onderhevig is.

Maatwerk tuintafel 1 poot
De TW Rotterdam tuintafel met 1 poot wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmeting. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk tuintafel met 1 poot voor u kunnen samenstellen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.