Kliko scherm van hout Kliko scherm Houten kliko scherm Container scherm Container scherm hout Container afscherming
Kliko scherm van hout Kliko scherm Houten kliko scherm Container scherm Container scherm hout Container afscherming
Kliko scherm - douglas met wielen
Verplaatsbaar scherm van duurzaam douglashout met wielen. Verkrijgbaar voor containers tot 240 liter
Informeer naar levertijd
 
Met dit scherm heeft u een praktische oplossing om containers uit het zicht te houden. Het scherm staat op wielen met een rem. Hierdoor is het scherm gemakkelijk in gebruik en goed te verplaatsen. Het scherm is geschikt voor een container tot 240 liter. Voor meerdere containers kunt u eenvoudig enkele schermen naast elkaar zetten. Door het gebruik van douglashout heeft deze afscherming een sfeervolle en warme uitstraling. Het U vormig kliko scherm wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket). U hoeft deze daarom niet eerst zelf in elkaar te zetten. Dit scherm is een eenvoudige oplossing om uw containers netjes uit het zicht te plaatsen. Heeft u liever een container afscherming in een andere afmeting? Maatwerk is altijd bespreekbaar.

Specificaties
- model: kliko scherm voor containers tot 240 liter
- houtsoort: fijnbezaagd douglashout
- kleur: geelbruin
- inclusief wielen
- hoogte: 110 cm
- diepte: 84 cm
- breedte: 75 cm
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- levertijd: ca. 10 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko scherm van hout wordt volledig afgemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk om het scherm zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate het scherm wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een ombouw buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om het kliko scherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Een scherm wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Hierdoor is geen container afscherming hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Kliko scherm van hout op maat
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een kliko scherm van hout heeft u een eenvoudige oplossing om uw containers uit het zicht te houden. De container afscherming wordt op bestelling gemaakt en hierdoor is het mogelijk om, zonder meerprijs, af te wijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een kliko scherm op maat!

Meer over Tuinwaardig