Gepoedercoat stalen plantenbakken voor een stijlvolle en moderne uitstraling
Geef uw tuin of terras meer sfeer en kies voor kwaliteitsproducten waar u jaren plezier van zult hebben. Wij leveren unieke en handgemaakte oplossingen, waarmee we ons onderscheiden van standaardproducten. Geen massaproductie, maar de nadruk op kwaliteit! In ons assortiment vindt u verschillende stalen plantenbakken met poedercoating. Staat de gewenste vorm of afmeting er niet bij? Wij denken altijd graag met u mee over een maatwerk oplossing. De basis van een gepoedercoat stalen plantenbak bestaat uit RVS, cortenstaal of verzinkt staal. Hierdoor is een plantenbak uitermate geschikt voor buitengebruik. Wij bieden u veel ontwerpvrijheid, waarbij u zelf een RAL kleur kunt bepalen die het beste bij uw wensen past. Alle stalen plantenbakken zijn met of zonder bodem verkrijgbaar. Zo is een bodemloze plantenbak ideaal als een sfeervolle borderbak in de tuin. U bepaalt zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin of terras passen. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden.


 

Plantenbak met poedercoating

Een maatwerk plantenbak van Tuinwaardig staat voor kwaliteit en pure Nederlandse ambacht. Het staal wordt behandeld met poedercoating. Dit is een elektrostatisch verfproces, waarbij negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de plantenbak wordt gespoten. Dit wordt gedaan met perslucht. Door de elektrostatische methode blijft de poedercoating tijdelijk aan de plantenbak plakken waarna deze in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het kan uitharden. Het grote voordeel hiervan is dat er geen oplosmiddel nodig is. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen de weersinvloeden en is hierdoor geschikt voor binnen en buiten.


Modulaire plantenbakken

Een plantenbak zelf maken is eenvoudig met de modulaire gepoedercoat stalen plantenbak. Deze plantenbak zijn uniek in de markt en zijn heel eenvoudig te monteren. De modulaire plantenbakken van staal bestaan uit profielen van 14 cm hoog. Omdat de plantenbak is opgebouwd uit profielen krijgt de bak een mooi plankeneffect zoals bij een houten plantenbak. Dat is net weer iets anders dan de standaard stalen plantenbak. Door het ontwerp is de plantenbak ook altijd nog hoger of lager te maken. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u zelfs ervoor kiezen om een stalen plantenbak om een boom of lantaarnpaal te plaatsen.

Gepoedercoat stalen plantenbakken van Tuinwaardig

Wij onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Kenmerkend voor Tuinwaardig en ook onze grote kracht is de kleinschaligheid, directe communicatie en betrokkenheid. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven ernaar om ons assortiment continu te verbeteren. We houden van transparantie en eerlijkheid en maken daarom alleen beloftes die we ook echt waar kunnen maken. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar wij voor staan! Een gepoedercoat stalen plantenbak wordt vakkundig in Nederland gemaakt en staat garant voor een duurzaam en stevig product. De bak heeft een omgezette bovenrand voor extra stevigheid en een mooie afwerking. Een plantenbak is vaak ook persoonlijk te maken met een naam, huisnummer of logo.
 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan plantenbakken en bloembakken. Wij vinden dat een tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij bakken die gemaakt zijn van kwalitatieve en duurzame materialen. Wilt u een product eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Sommige producten zijn ook te bekijken in de werkplaats of showroom. Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek. Wij voorzien u namelijk graag van een persoonlijk en deskundig advies. De showroom en werkplaats zijn daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.