Staande-Buitenlampen
De Solid Light serie bestaat uit exclusieve staande buitenlampen, uitgevoerd in dezelfde materialen als de SB Exclusive modulaire plantenbakken. De staande buitenlampen van Tuinwaardig worden geleverd in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating in de kleuren wit, taupe en antraciet. Deze buitenlampen zijn vervaardigd uit een zeer hoogwaardige staalsoort. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn deze lampen toepasbaar in vele projectdoeleinden.

Met de Solid Light serie creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. Combineer deze buitenlampen met onze design plantenbakken voor een uniforme uitstraling en ‘finishing touch’ voor de inrichting van uw tuin. De buitenlampen met poedercoating worden in de identieke kleuren wit, taupe en antraciet als de modulaire plantenbakken geproduceerd.

De buitenverlichting is leverbaar in 12 volt in de hoogtes: 60 en 90 centimeter. De Solid Light buitenlamp is eenvoudig te koppelen op alle 12 volt systemen met een plug & play stekker of middels een splitconnector op een 12 volt prikkabel. De zuillampen kunnen op een verharde of onverharde ondergrond bevestigd worden. Standaard wordt er een bevestigingssetje voor op een verharde ondergrond bijgeleverd. Wilt u de buitenlamp in een border plaatsen dan adviseren wij u er een solide grondspies bij aan te schaffen, welke voor beide series verkrijgbaar is. Deze zorgt voor een stabiele verankering van de buitenlamp.

Cortenstaal of Poedercoating?
Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de staande buitenlamp net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.
Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per zuillamp uniek en afhankelijk van de externe factoren.
 


 


Bezig met laden...
visibility

Solid Light Corten

Staande buitenlamp van cortenstaal

219,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Solid Light Wit

Staande buitenlamp van staal met poedercoating - wit

239,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Solid Light Taupe

Staande buitenlamp van staal met poedercoating - taupe

239,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Solid Light Antraciet

Staande buitenlamp van staal met poedercoating - antraciet

239,00

Bekijk product keyboard_arrow_right