Solid 600 cortenstaal Solid 900 cortenstaal Staande tuinlamp Cortenstaal
Solid 600 cortenstaal Solid 900 cortenstaal Staande tuinlamp Cortenstaal
Solid Light Corten
Staande buitenlamp van cortenstaal
Informeer naar levertijd
 
Met de Solid Light staande tuinlamp creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. De buitenverlichting is leverbaar in 12 volt in de hoogtes: 60 en 90 centimeter. De Solid Light serie is eenvoudig te koppelen op alle 12 volt systemen met een plug & play stekker of middels een splitconnector op een 12 volt prikkabel. De tuinlampen kunnen op een verharde of onverharde ondergrond bevestigd worden. Standaard wordt er een bevestigingssetje voor op een verharde ondergrond bijgeleverd. Wilt u de tuinlamp in een border plaatsen dan adviseren wij u er een solide grondspies bij aan te schaffen, welke voor beide series verkrijgbaar is. Deze zorgt voor een stabiele verankering van de tuinlamp.

Solid 600: het kleine broertje
De naam Solid 600 verraadt eigenlijk al zijn lengte. Met een hoogte van 600 millimeter is deze tuinlamp het kleine broertje van de Solid 900 serie. Deze verlichting van 12 volt is gecertificeerd met IP67. Dit wil zeggen dat de staande tuinlamp geheel stofbestendig is en een bescherming biedt tegen tijdelijk vochtige omstandigheden. De lichtbron bestaat uit een ADD-LED 18 wat zorgt voor een laag verbruik en is indien nodig gemakkelijk te verwisselen.

Solid 900: de grote broer
De serie heet niet voor niets Solid, door de solide vorm heeft de lamp een imposante, robuuste uitstraling. De “grote broer” van de Solid 600 is verkrijgbaar in 12 volt en heeft dezelfde eigenschappen als de Solid 600 tuinlamp.

Cortenstaal
Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per tuinlamp uniek en afhankelijk van de externe factoren. De cortenstalen tuinlamp wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De roestlaag die zich moet ontwikkelen zal afhankelijk van het weer 2-6 maanden duren. U kunt het proces versnellen door tijdens droogte het product te bevochtigen met een oplossing van water en/of water en zout. Tijdens het roestproces kan de cortenstalen tuinlamp roest (water) afgeven.

Specificaties
- Materiaal: cortenstaal
- Kleur: oranjebruine roestkleur
- Afmetingen: 130 x 130 x 600 mm en 180 x 180 x 900 mm
- Hoogte 600 mm: 12V (3W)
- Hoogte 900 mm: 12V (8W)
- IP67 certificering: bescherming tegen stof en vochtige omstandigheden
- Plug & Play: eenvoudig aan te sluiten
- Buitenlampen aan te sluiten op het in-lite kabel/systeem
- Inclusief bevestigingsset maaiveld
- Levertijd: ca. 5-7 werkdagen
- Optioneel: grondspies voor het plaatsen van de tuinlamp in groenstroken
- Optioneel: transformator en diverse kabels
Tuinlamp wordt standaard exclusief transformator en kabels geleverd