Solid Light Antraciet

Staande buitenlamp van staal met poedercoating - antraciet

Informeer naar levertijd
Deze design tuinverlichting uit de Solid Light serie creëert een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. De tuinverlichting is vervaardigd uit een zeer hoogwaardige staalsoort en is, door het stijlvolle en tijdloze design, toepasbaar in vele projectdoeleinden. De Solid Light is leverbaar in 12 volt in de hoogtes: 60 en 90 centimeter. De design tuinverlichting is eenvoudig te koppelen op alle 12 volt systemen met een plug & play stekker of middels een splitconnector op een 12 volt prikkabel. De tuinverlichting is op een verharde of onverharde ondergrond te bevestigen. Standaard wordt er een bevestigingssetje voor op een verharde ondergrond bijgeleverd. Wilt u de tuinverlichting in een border plaatsen dan adviseren wij u er een solide grondspies bij aan te schaffen, welke voor beide series verkrijgbaar is. Deze zorgt voor een stabiele verankering van de tuinlamp.

Solid 600: het kleine broertje
De naam Solid 600 verraadt eigenlijk al zijn lengte. Met een hoogte van 600 millimeter is deze tuinlamp het kleine broertje van de Solid 900 serie. Deze design tuinverlichting van 12 volt is gecertificeerd met IP67. Dit wil zeggen dat de tuinverlichting geheel stofbestendig is en een bescherming biedt tegen tijdelijk vochtige omstandigheden. De lichtbron bestaat uit een ADD-LED 18 wat zorgt voor een laag verbruik en is indien nodig gemakkelijk te verwisselen.

Solid 900: de grote broer
De serie heet niet voor niets Solid, door de solide vorm heeft de lamp een imposante, robuuste uitstraling. De “grote broer” van de Solid 600 is verkrijgbaar in 12 volt en heeft dezelfde eigenschappen als de Solid 600 tuinlamp.

Poedercoating
Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de design tuinverlichting net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. De verkrijgbare kleuren zijn: wit, antraciet en taupe. Gebaseerd op de kleuren die het meest worden toegepast in de landschapsarchitectuur.

Specificaties
- Materiaal: staal met poedercoating
- Kleur: antraciet
- Afmetingen: 130 x 130 x 600 mm en 180 x 180 x 900 mm
- Hoogte 600 mm: 12V (3W)
- Hoogte 900 mm: 12V (8W)
- IP67 certificering: bescherming tegen stof en vochtige omstandigheden
- Plug & Play: eenvoudig aan te sluiten
- Tuinverlichting aan te sluiten op het in-lite kabel/systeem
- Inclusief bevestigingsset maaiveld
- Levertijd: ca. 5-7 werkdagen
- Optioneel: grondspies voor het plaatsen van de tuinlamp in groenstroken
- Optioneel: transformator en diverse kabels
Tuinverlichting wordt standaard exclusief transformator en kabels geleverd