Met de Tuinwaardig borderafscheiding stapt u af van de standaard maatvoeringen en bepaalt u zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin passen! Door onze maatwerk mogelijkheden heeft u veel vrijheid met de hoogte, dikte en lengte van een border. Of het nu een vierkante, rechthoekige, H, U of L vorm moet zijn. Met onze unieke verbindingsstukken hebben wij altijd de passende oplossing voor een borderafscheiding op maat.

Borderafscheiding

Maatwerk

Een tuin die mooi onderhouden is en er netjes bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Onze borderafscheiding van cortenstaal of verzinkt staal is inzetbaar als afscheiding tussen uw plantenborder en uw bestrating. Zowel cortenstaal als verzinkt staal zijn prachtige kleuren die zowel in landelijke of moderne tuinen te gebruiken zijn. Door onze maatwerkmogelijkheden biedt onze tuinborder veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke border in een rechte strook. U bepaalt zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin passen. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Borderafscheiding op maat

Kwaliteit borderafscheiding

Tuinwaardig heeft een duurzame borderafscheiding, waarmee u uw tuin netjes en strak kunt afwerken. Door de kwaliteit van het staal en de tijdloze uitstraling past een stalen borderafscheiding perfect in veel tuinontwerpen. De rechte randen zorgen voor een strakke vorm en hierdoor krijgt u een mooi en rustig beeld in uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. De borderafscheiding wordt met aandacht handgemaakt en dit ziet u ook terug in de nette afwerking van het product. Een borderafscheiding is verkrijgbaar als een maatwerk borderrand cortenstaal en borderrand verzinkt staal. Deze producten vergaan niet en hierdoor heeft u een stevige en langdurige afscheiding in uw tuin. De borderafscheiding wordt in Nederland op maat geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.

Borderafscheiding cortenstaal

Ontwerpvrijheid

Door de maatwerk mogelijkheden is iedere borderafscheiding uniek. Met dit product kunt u uw eigen afgrenzing samenstellen tegen een betaalbare prijs. Hierdoor hebben wij voor iedere tuin een wel een mooie borderafscheiding om uw tuin de gewenste sfeer te geven. Naast een borderafscheiding op maat is het ook mogelijk om een modulaire plantenbak zonder bodemplaat als borderafscheiding te plaatsen. Door het modulaire ontwerp heeft u de vrijheid om met verschillende elementen een eigen model borderafscheiding te maken. Heeft u vragen over onze borderafscheiding op maat? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Borderafscheiding verzinkt staal
      25-09-2019 10:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.