Solide boombakken en plantenbakken van hardhout en staal
Deze sterke bakken zijn geschikt voor allerlei beplantingen en hebben een degelijke uitstraling. Door het gebruik van de beste materialen zijn dit robuuste boombakken en plantenbakken voor jarenlang plezier.

De stevige boombakken worden ook gebruikt als ramveilige roadblock voor extra veiligheid tijdens evenementen. Boombakken en plantenbakken hebben een vriendelijke en groene functie en bieden een beschermende blokkade om ram-aanvallen te voorkomen.

- kwaliteit boombak en plantenbak
- combinatie van hardhout en staal
- solide en degelijke uitstraling
- verplaatsbaar
- zeer lange levensduur

Naast houten boombakken in combinatie met staal heeft Tuinwaardig stijlvolle boombakken in diverse materialen en afmetingen. Zo vindt u bij ons altijd een passende boombak voor uw buitenruimte.

- Boombak hout: onze duurzame hardhouten boombakken zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Met behulp van optionele zwenkwielen maken wij uw boombak eenvoudig verplaatsbaar.
- Boombak modulair: de modulaire boombakken van cortenstaal en staal met poedercoating zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid.


 


Bezig met laden...
visibility

Plantenbak TW SOLID 77z

Verzinkt staal gecombineerd met cumaru hardhout. Solide boombak in verschillende afmetingen

901,00

visibility

Plantenbak TW SOLID 77b

Gepoedercoat staal gecombineerd met cumaru hardhout. Solide boombak in verschillende afmetingen

901,00

visibility

Plantenbak TW SOLID FENCE

Gepoedercoat staal gecombineerd met cumaru hardhout. Solide boombak in verschillende afmetingen

999,00