Geef uw tuin of terras een unieke industriële sfeer en ga voor een combinatie van van hout en staal. Door hout met staal te combineren krijgen de plantenbakken een natuurlijke en robuuste uitstraling. Hierdoor zijn de plantenbakken zowel geschikt voor moderne als landelijke tuinen. Wij leveren kwaliteitsproducten waar u jaren plezier van zult hebben. Een plantenbak van hout en staal staat garant voor een stevig en duurzaam product, dat een blikvanger is voor iedere tuin of terras. Bij ons geen dertien in een dozijn producten, wij onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Wij geloven niet in massaproductie, wel in kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar wij voor staan! Een plantenbak is vaak ook persoonlijk te maken met een huisnummer, naam of logo. Door onze maatwerkmogelijkheden bieden onze plantenbakken veel ontwerpvrijheid. Zo hoeft u zich niet te beperken tot een klassieke vierkante of rechthoekige bak. U bepaalt zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin of terras passen. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden.


 

Plantenbak hout staal

Tuinwaardig levert plantenbakken van verschillende materialen. Deze materialen zijn allemaal duurzaam en moeten ook die uitstraling hebben. Wij vinden namelijk dat een tuin zijn waarde moet behouden. Of u nu een moderne of landelijke uitstraling zoekt, bij ons kunt u terecht voor verschillende plantenbakken van hout met staal. Deze stevige plantenbakken zijn natuurlijk en hebben een industrieel karakter. Wij onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. De combinatie van hout met staal geeft een plantenbak een sfeervol en kwalitatief uiterlijk. Een houten plantenbak kan worden gecombineerd met roestvrij of verzinkt staal. Daarnaast is een houten plantenbak met cortenstaal ook mogelijk.

Plantenbak op maat

Een houten plantenbak in combinatie met staal is een zeer solide bak met een robuuste uitstraling. Deze plantenbak staat garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee zal gaan. Op onze website staan al enkele voorbeelden. Staat de gewenste vorm of afmeting er niet bij? Wij denken graag met u mee over een maatwerk oplossing. Een plantenbak kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw tuin, balkon of terras. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn! Dankzij de maatwerkmogelijkheden kan een plantenbak geschikt worden gemaakt voor verschillende beplanting. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een passende plantenbak voor een sfeervolle buitenruimte.

Houtsoorten

Wij leveren plantenbakken met onder andere douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een plantenbak met een hogere kwaliteit? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een plantenbak van hardhout. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurlijke producten en werken door weersinvloeden. Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout meer tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw plantenbak kunt genieten.

Vragen over een plantenbak van hout met staal? Neem contact met ons op!

Ons assortiment bestaat veelal uit producten van Nederlandse bodem gemaakt door lokale producenten. Naast onze duurzame plantenbakken van hout met staal hebben we een groot aanbod aan plantenbakken in diverse materialen en afmetingen. Wilt u een product eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Sommige plantenbakken zijn ook te bekijken in de werkplaats of showroom. Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek. Wij voorzien u namelijk graag van een persoonlijk en deskundig advies. De showroom en werkplaats zijn daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.