Kunststof terrasafscheiding Lechuza Trio Cottage Lechuza Trio Klimrooster Haagbak Terrasafscheiding
Kunststof terrasafscheiding Lechuza Trio Cottage Lechuza Trio Klimrooster Haagbak Terrasafscheiding
Lechuza Trio Cottage - Mokka
Kunststof haagbak met klimrooster en drie aparte binnenbakken. Kleur: mokka
Informeer naar levertijd
 
De Lechuza Trio Cottage is een kunststof terrasafscheiding met een uniek bewateringssysteem. Het geïntegreerde waterreservoir zorgt voor een optimale watervoorziening voor de beplanting en de watermeter geeft exact aan wanneer er weer water bijgevuld moet worden. Door de ‘cottage’ vlechtwerklook krijgt u een klassieke en stijlvolle uitstraling. Hiermee maakt deze kunststof terrasafscheiding het landelijke gevoel helemaal af. De haagbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze kunststof terrasafscheiding wordt gemaakt van duurzame materialen en hierdoor heeft u voor lange tijd plezier van de haagbak. Deze terrasafscheiding met veel aandacht geproduceerd en dit ziet u ook terug in de details en afwerking van de bak. De drie uitneembare binnenbakken hebben handgrepen waardoor het vervangen van de beplanting heel eenvoudig is. De Lechuza Trio Cottage met klimrooster is leverbaar in de kleuren graniet, wit en mokka. Deze haagbak is daarnaast nog te verhogen met poten die los verkrijgbaar zijn. Deze kunststof terrasafscheiding is ideaal als afscherming op uw terras of balkon. Daarnaast is deze haagbak uitermate geschikt voor het telen van groenten en fruit. Niet alleen de beplanting is de blikvanger, maar deze stijlvolle haagbak is dat zeker ook!
 
<

Specificaties
- Model: haagbak met klimrooster
- Materiaal: hoogwaardig kunststof
- Kleur: mokka
- Breukvast
- Lichtgewicht
- UV en vorstbestendig
- Geschikt voor binnen en buiten
- Drie aparte binnenbakken met handgrepen
- Verwijderbare bodemschroef om overtollig regenwater weg te laten lopen
- Geïntegreerd waterreservoir voor optimale watervoorziening
- Volledige controle van het waterverbruik door de watermeter
- Betere plantengroei dan in traditionele potten zonder bewateringssysteem
- Ook leverbaar in de kleuren wit en graniet
- Gratis levering binnen Nederland

Kunststof terrasafscheiding
De Lechuza Trio Cottage haagbak is leverbaar in twee modellen: Trio 30 en Trio 40. Deze kunststof terrasafscheiding wordt geleverd met drie binnenbakken met verzinkbare handgrepen. Daarnaast krijgt u ook drie potgrondbewateringssets.
Afmetingen (LxBxH):
- Trio 30 / 100 × 32 × 34 cm / waterreservoir: 3 × 4 liter / plantvolume: 3 × 14 liter
- Trio 40 / 130 × 42 × 44 cm / waterreservoir: 3 × 8 liter / plantvolume: 3 × 31 liter

Haagbak klimrooster
Met het TRIO klimrooster tovert u in een handomdraai een groene bescherming tegen inkijk. Laat uw haag, klimplanten, vaste planten en groenten veilig klimmen. Dit klimrooster is leverbaar voor de Trio 30 en Trio 40. Het wordt geleverd inclusief verstelbare dwarslatten (drie bij TRIO 30; vier bij TRIO 40) en plantenclips.
Afmetingen (BxH):
- Trio 30 / 86 × 135 cm
- Trio 40 / 113 × 170 cm

Haagbak poten
Verhoog uw kunststof terrasafscheiding met poten van 15 cm. Hiermee kunt u uw afscheiding nog iets hoger maken, eenvoudiger verplaatsen en heeft u een betere waterafvoer bij buitengebruik. Het onderstel is leverbaar voor de Trio 30 en Trio 40.
Afmetingen (LxBxH):
- Trio 30 / 98 × 30 × 15 cm
- Trio 40 / 127 × 38 × 15 cm

afscheiding plantenbak