Haagbak kunststof Lechuza Trio Cottage Lechuza Trio Klimrooster Haagbak Kunststof haagbak Haagbak terras Haag bak Haagbakken
Haagbak kunststof Lechuza Trio Cottage Lechuza Trio Klimrooster Haagbak Kunststof haagbak Haagbak terras Haag bak Haagbakken
Lechuza Trio Cottage - Graniet
Kunststof haagbak met klimrooster en drie aparte binnenbakken. Kleur: graniet
Informeer naar levertijd
 
De Lechuza Trio Cottage is een veelzijdig inzetbare haagbak met drie aparte binnenbakken. Deze kunststof haagbak is ideaal als afscherming op uw terras of balkon. Daarnaast is deze haagbak uitermate geschikt voor het telen van groenten en fruit. Niet alleen de begroeiing is de blikvanger, maar de kunststof haagbak is dat ook! Creëer de onmiskenbare, nostalgische sfeer van een tuin in cottage-stijl door het plaatsen van onze kunststof haagbak met vlechtwerklook. De geweven structuur past perfect in iedere landelijke tuin en maakt terrassen en balkons ook helemaal af. Dankzij het praktische zelfbewateringssysteem worden de planten altijd voorzien van voldoende water. De watermeter geeft precies aan wanneer de planten water nodig hebben. De drie uitneembare binnenbakken hebben handgrepen waardoor het vervangen van de beplanting heel eenvoudig is. Deze kunststof haagbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij leveren bakken die worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Een haagbak wordt met veel aandacht geproduceerd en dit ziet u ook terug in de details en afwerking van de bak. De Lechuza Trio Cottage met klimrooster is leverbaar in de kleuren graniet, wit en mokka. Deze kunststof haagbak is daarnaast nog te verhogen met poten die los verkrijgbaar zijn. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen, struiken of vaste planten en voor u het weet heeft u de perfecte plek om u terug te trekken!
<

Specificaties
- Model: haagbak met klimrooster
- Materiaal: hoogwaardig kunststof
- Kleur: graniet
- Breukvast
- Lichtgewicht
- UV en vorstbestendig
- Geschikt voor binnen en buiten
- Drie aparte binnenbakken met handgrepen
- Verwijderbare bodemschroef om overtollig regenwater weg te laten lopen
- Geïntegreerd waterreservoir voor optimale watervoorziening
- Volledige controle van het waterverbruik door de watermeter
- Betere plantengroei dan in traditionele potten zonder bewateringssysteem
- Ook leverbaar in de kleuren wit en mokka
- Gratis levering binnen Nederland

Kunststof haagbak
De Lechuza Trio Cottage haagbak is leverbaar in twee modellen: Trio 30 en Trio 40. De kunststof haagbak wordt geleverd met drie binnenbakken met verzinkbare handgrepen. Daarnaast krijgt u ook drie potgrondbewateringssets.
Afmetingen (LxBxH):
- Trio 30 / 100 × 32 × 34 cm / waterreservoir: 3 × 4 liter / plantvolume: 3 × 14 liter
- Trio 40 / 130 × 42 × 44 cm / waterreservoir: 3 × 8 liter / plantvolume: 3 × 31 liter

Haagbak klimrooster
Met het TRIO klimrooster tovert u in een handomdraai een groene bescherming tegen inkijk. Laat uw haag, klimplanten, vaste planten en groenten veilig klimmen. Dit klimrooster is leverbaar voor de Trio 30 en Trio 40. Het wordt geleverd inclusief verstelbare dwarslatten (drie bij TRIO 30; vier bij TRIO 40) en plantenclips.
Afmetingen (BxH):
- Trio 30 / 86 × 135 cm
- Trio 40 / 113 × 170 cm

Haagbak poten
Verhoog uw haagbak met poten van 15 cm. Hiermee kunt u uw haagbak nog iets hoger maken, eenvoudiger verplaatsen en heeft u een betere waterafvoer bij buitengebruik. Het onderstel is leverbaar voor de Trio 30 en Trio 40.
Afmetingen (LxBxH):
- Trio 30 / 98 × 30 × 15 cm
- Trio 40 / 127 × 38 × 15 cm

haagbak