Twee elementen van de natuur met elkaar verbonden

In samenwerking met ontwerper Wietse Mélotte introduceert Tuinwaardig twee unieke buitenlampen. Met deze design buitenverlichting worden twee elementen van de natuur (licht en groen) met elkaar verbonden, zodat de buitenlamp een exclusief en uniek karakter krijgt.

De buitenlampen bestaan uit een combinatie van robuust beton, grove staalverbindingen en een stukje natuur. Door deze materialen met elkaar te verbinden sieren zijn buitenlampen ook bij daglicht uw tuin. Het natuurlijke materiaal van de buitenlampen zorgt ervoor dat de lamp al straalt zonder dat er een lichtje schijnt. Als de warme gloed van de LED lamp gaat schijnen heeft dit effect op de gehele tuin.

De buitenlampen zijn leverbaar in twee exclusieve modellen:

Eline Buitenlamp
Een exclusieve design buitenlamp met een elegant en vol karakter. Door het verroest smeedwerk in combinatie met strak beton wordt de stoere kant goed belicht. Bij dag is ze elegant en heeft ze een vol karakter. Bij nacht wordt de omgeving kleurrijk verwarmd vanuit de kern van haar stam.Onella Buitenlamp
Een exclusieve design buitenlamp met een krachtige uitstraling. Deze buitenlamp staat graag als spotlight in de buitenlucht en heeft dankzij het ruwe smeedwerk een krachtige uitstraling. Onella is een unieke tuinverlichting die straalt als haardvuur bij schemer en donker.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties