Uniek-Design
De buitenlamp in de tuin bestaat al lang. Vaak om het te bewandelen pad te verlichten en het is mooi als een bijzonder hoekje in de tuin beter verlicht wordt door de buitenverlichting. Buitenlampen hebben vaak een praktische inslag.

Tuinwaardig biedt u unieke design buitenverlichting, ontworpen door Wietse Mélotte. Met deze design buitenverlichting heeft hij twee elementen van de natuur (licht en groen) met elkaar verbonden, zodat de buitenlamp een exclusief en uniek karakter krijgt.

Zijn sfeervolle designs bestaan uit een combinatie van robuust beton, grove staalverbindingen en een stukje natuur. Door meerdere materialen met elkaar te verbinden sieren zijn buitenlampen ook bij daglicht uw tuin. Het natuurlijke materiaal van de buitenlampen zorgt ervoor dat de lamp al straalt zonder dat er een lichtje schijnt. Als de warme gloed van de LED lamp gaat schijnen heeft dit effect op de gehele tuin. 

De design buitenlampen zijn leverbaar in twee exclusieve modellen: Eline en Onella


 


Bezig met laden...
visibility

Eline Design Buitenlamp

Exclusieve design buitenlamp met een elegant en vol karakter

1834,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Onella Design Buitenlamp

Exclusieve design buitenlamp met een krachtige uitstraling

2126,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Design buitenverlichting

​Bent u op zoek naar een nieuwe blikvanger voor in uw tuin of op uw terras? Neem dan eens een kijkje op de website van Tuinwaardig. Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting en de verzorging van uw tuin. Wij hebben voor iedere tuin passende buitenverlichting.

Design buitenlamp bestellen bij Tuinwaardig

Wanneer u op zoek bent naar een design buitenlamp bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Tuinwaardig levert design buitenverlichting gemaakt van duurzame materialen. Wij vinden namelijk dat uw tuin zijn waarde moet behouden. Onze buitenlampen hebben een degelijke uitstraling en een lange levensduur. U kunt dus jarenlang genieten van de design buitenverlichting. De buitenlampen worden in Nederland geproduceerd, het zijn dus oerdegelijk Hollandse producten.

Buitenverlichting en meer

Naast uw design buitenlamp kunt u ook bij ons terecht voor plantenbakken en producten voor de verzorging van uw tuin. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de basis van de tuin goed is. Daarom vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige grondsoorten voor de perfecte basis van uw tuin. 

​Vragen? Neem contact met ons op

​Heeft u vragen over de ​mogelijkheden van de exclusieve design buitenverlichting van Tuinwaardig? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor het stellen van vragen. In onze showroom kunt u een deel van ons aanbod aan tuinmeubelen en plantenbakken bekijken. Tevens voorzien wij u graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze showroom is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.