houten plantenbakken

Het nieuwe restaurant Glaswerk uit Nijmegen opende onlangs haar deuren met onze houten plantenbakken bij de ingang. Plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin of terras een mooiere uitstraling te geven. Bij het restaurant zijn drie houten bakken als terrasafscheiding geplaatst. Deze opvallende blikvangers hebben we gemaakt van ongeschaafd douglashout en hierdoor hebben ze een natuurlijke en stoere uitstraling. Deze plantenbakken zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen zodoende het gehele jaar door buiten blijven staan.

douglas plantenbakken

TW Basic douglashout

Restaurant Glaswerk heeft onze TW Basic plantenbakken geplaatst. Dit zijn stevige plantenbakken van douglashout met een natuurlijk en ruw uiterlijk. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Omdat de TW Basic plantenbak wordt gemaakt van ongeschaafd douglashout is deze ideaal voor terrassen en tuinen met een landelijke en rustieke uitstraling. Deze plantenbak staat 3 cm vrij van de grond. Hierdoor kan de bak aan de onderzijde goed ventileren, is er minder waterslag en wordt de levensduur van het hout verlengd. In de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. De TW Basic plantenbak wordt vanuit de buitenzijde met RVS schroeven geschroefd. Standaard heeft deze plantenbak geen worteldoek aan de binnenzijde, maar tegen een kleine meerprijs is deze ook inclusief worteldoek leverbaar.

maatwerk plantenbak

Maatwerk plantenbak

Onze houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals: douglas, meranti, bankirai, mahonie en eiken. Deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen op onze site? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Maatwerk is altijd bespreekbaar zodat u kunt zelf een grootte kunt bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin.
      25-02-2019 17:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.