Een plantenbak met klimrek kan worden gebruikt voor klimplanten en is uitermate geschikt voor het telen van groenten en fruit. De hoge plantenbak zorgt voor een ideale afscheiding in de tuin of op het balkon.

Plantenbak met klimrek

Houten plantenbak met klimrek

Door het gebruik van douglashout heeft een plantenbak met klimrek een natuurlijke uitstraling. Het licht geschaafde hout past perfect in iedere landelijke tuin en maakt terrassen en balkons ook helemaal af. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen of planten en u heeft snel een mooie afscheiding. Een plantenbak met klimrek biedt bescherming tegen de wind en zorgt voor minder inkijk. De plantenbak is verkrijgbaar met een klimrek uit gegalvaniseerd gaas met een kader van douglashout of een klimrek volledig gemaakt van douglashout. Een plantenbak met klimrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw tuin of balkon. De plantenbak kan ook worden gemaakt van hardhout voor een langere levensduur. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en op afspraak bent u natuurlijk ook van harte welkom in de werkplaats, waar u de verschillende houtsoorten eerst kunt bekijken.

Plantenbak met bank  Plantenbakken met klimrek

Tuinwaardig plantenbakken

Wij leveren sfeervolle plantenbakken gemaakt van verschillende materialen. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker een passende plantenbak om uw tuin mooier te maken. Zo hebben we een houten plantenbak gemaakt van douglas of hardhout. De sterke bakken zijn geschikt voor allerlei beplantingen en hebben een degelijke uitstraling. Een houten plantenbak is leverbaar in een vierkant, rechthoekig of taps model. Daarnaast is een houten plantenbak ook verkrijgbaar met klimrek. Een stalen plantenbak is verkrijgbaar in cortenstaal of staal met poedercoating. Door de beschermlaag is cortenstaal in tegenstelling tot andere soorten staal zeer goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Dit zorgt voor een zeer duurzaam en sterk product dat een langere levensduur heeft dan gewoon staal. Een stalen plantenbak met poedercoating heeft een mooie en strakke afwerking. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosie werende eigenschappen. Hierdoor krijgen de plantenbakken een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Een natuursteen plantenbak heeft een mooie, duurzame en luxe uitstraling die binnen iedere stijl past. Naast de esthetische voordelen zijn natuursteen plantenbakken geschikt voor allerlei soorten planten en bomen. Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur, geen twee stenen zijn hetzelfde. Een fiberstone plantenbak is vervaardigd uit een mengsel van glasvezel versterkt met steengruis. Iedere fiberstone plantenbak heeft een hele natuurlijke uitstraling, is verrassend lichtgewicht en vergt weinig onderhoud. Door het gebruik van fiberstone hebben de plantenbakken een uiterlijk dat bijna niet te onderscheiden is van echt natuursteen. Een kunststof plantenbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wij bieden u een uitgebreide collectie met verschillende vormen en maten voor een sfeervolle tuin.

Houten plantenbak met klimrek  Houten plantenbak
      25-09-2020 13:36