Modulaire plantenbakken met wielen

De Tuinwaardig modulaire plantenbakken zijn door hun tijdloze design overal toepasbaar en bieden veel ontwerpvrijheid. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd.

Plantenbak met wielen
Een modulaire plantenbak kunt u helemaal zelf samenstellen. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de plantenbak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. Bepaal zelf of u een plantenbak met of zonder bodem wilt. Een plantenbak zonder bodem wordt door de open verbinding meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders.

Onze modulaire plantenbakken met bodem waren al enige tijd leverbaar met pootjes om de bakken eenvoudig met een steekwagen of pompwagen te verplaatsen. Vanaf nu zijn deze plantenbakken ook leverbaar met wielen om de beplanting eenvoudig te verplaatsen op uw terras of oprit. Op de productpagina's kunt in het keuzemenu kiezen voor een plantenbak met pootjes in verschillende hoogtes of wielen, zodat u de bak nu ook handmatig kunt verplaatsen.

Houten plantenbakken
Naast de modulaire plantenbakken van staal hebben wij ook diverse duurzame hardhouten plantenbakken voor uw buitenruimte. Deze stevige plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Ook deze houten plantenbakken kunnen wij ook eenvoudig verplaatsbaar maken met behulp van optionele zwenkwielen. Deze wielen zijn leverbaar in 4 uitvoeringen: tot 90 kg geremd en ongeremd en tot 150 kg geremd en ongeremd.

Heeft u vragen over de verplaatsbare plantenbakken met wielen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Cortenstaal plantenbak

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties