Door het gebruik van licht geschaafd douglashout in combinatie met een stevige trellis is deze bloembak een blikvanger op ieder terras of balkon. Deze bak wordt volledig op maat gemaakt en is vanaf nu ook verkrijgbaar met een bankje. De bloembak met trellis kan worden gebruikt voor klimplanten en is uitermate geschikt voor het telen van groenten en fruit. Daarnaast is deze bloembak ook te gebruiken als afscheiding voor op een terras of balkon.

Bloembak afscheiding

Een houten bloembak met trellis is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan zodoende het gehele jaar door buiten blijven staan. De bloembak is verkrijgbaar met een trellis uit gegalvaniseerd gaas met een kader van douglashout of een trellis volledig gemaakt van douglashout. We werken deze bak vanuit de binnenzijde met RVS schroeven af. Zo zijn er geen storende elementen als schroeven aan de buitenkant zichtbaar en behoudt de bloembak een natuurlijke uitstraling. Hierdoor is niet alleen de begroeiing de blikvanger op uw terras of balkon, maar de bloembak is dat ook!

Bloembak met trellis

Bloembak met trellis op maat

Een houten bloembak met trellis is ideaal om een sfeervolle groene afscheiding te maken. Deze bak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. Bepaal zelf de grootte die het beste aansluit bij uw terras of balkon. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een bloembak met trellis maken wij van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Heeft u liever een plantenbak met een nog hogere kwaliteit? Bekijk dan ook eens onze plantenbakken van hardhout, die we ook voor u op maat met een trellis kunnen maken.
      26-07-2019 15:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.