Baq collectie

Maak nu kennis met onze nieuwe Baq collectie voor binnen en buiten! Deze A-merk plantenbakken zijn voorzien van subtiele lijnen die de plantenbakken een moderne en stijlvolle uitstraling geven. De plantenbakken worden handgemaakt van hoogwaardig kunststof (PVC foam). Hierdoor zijn ze licht van gewicht en zeer stevig. De plantenbakken uit de Baq collectie worden geleverd inclusief een bijpassende waterdichte binnenbak. Het kunststof is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Dit maakt de plantenbakken uitermate geschikt om zowel binnen  als buiten te plaatsen. De Baq collectie staat voor hoogwaardige plantenbakken, met de ‘q’ van ‘quality’. Iedere plantenbak heeft een hoge kwaliteit waar wij voor staan. Het creëren van sfeervolle ruimtes en tuinen waarin wij ons omringen met de schoonheid van groen. Dat is de essentie van Baq! Dit doen wij door de beplanting en de omgeving op sublieme wijze met elkaar te verbinden.

Baq collectie

Plantenbakken voor binnen en buiten

Wij werken alleen maar met duurzame materialen omdat een kunststof plantenbak ook na enkele jaren nog een kwalitatieve uitstraling moet hebben. Gebruik deze opvallende grote kunststof plantenbak voor al uw beplantingen. Ieder mens voelt zich namelijk gezonder en gelukkiger in een groene omgeving. Planten zijn een belangrijke stimulans voor een gezond klimaat en zijn daarnaast perfecte sfeermakers. Om die reden verdienen planten een speciaal plekje in uw tuin of interieur.

Vragen over de Baq collectie?

Heeft u vragen over de Baq plantenbak of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties