Met een windscherm zorgt u voor bescherming tegen de wind en daarnaast krijgt u ook meer privacy op uw terras of balkon. Onze windschermen maken wij van duurzaam douglashout, hiermee heeft u de garantie dat een scherm seizoenen lang meegaat. Windschermen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en vaak in staal of kunststof. Door te werken met douglashout krijgt een windscherm een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn onze windschermen niet alleen praktisch, ze zorgen ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. Een windscherm is voorzien van veiligheidsglas. Dit type glas is erg sterk en daarnaast ook bijzonder veilig. Dankzij een houten windscherm met glas zit u lekker uit de wind en geniet u nog fijn van het uitzicht. Dit maakt onze windschermen ook ideaal voor horecaterrassen.

Houten windscherm


 


Bezig met laden...
visibility

Terrasscherm Woning

Terrasscherm gemaakt van douglashout met gelaagd glas. Bescherming tegen de wind en meer privacy rondom uw woning

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right
visibility

Terrasscherm Bedrijf

Terrasscherm gemaakt van douglashout met gelaagd glas. Goede beschutting en meer privacy voor uw klanten

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak met terrasscherm

Plantenbak met terrasscherm gemaakt van douglashout

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak met klimrek

Plantenbak met klimrek van douglashout

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right

Windscherm op maat

Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Daarom maken wij graag voor u een houten windscherm op maat. Onze standaard windschermen zijn er in de volgende specificaties:
- Hoogte: 150 cm
- Breedte: 100 cm
- Volledig dicht tot een hoogte van 80 cm
- Geleverd met bijbehorende palen

Alle schermen zijn voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn lagen glas die verbonden zijn door middel van een folie. Dit maakt het glas heel veilig en sterk. Onze houten windscherm kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Geen massaproductie windschermen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Door onze maatwerk mogelijkheden hebben wij voor u altijd wel een mooie houten windscherm geheel passend bij uw buitenruimte. Zo is het ook mogelijk om een windscherm in een andere hoogtemaat tot 180 cm te maken. Plaatsing behoort zeker tot de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de prijzen.

Windscherm op maat

Houtsoorten

Het hout dat wij gebruiken voor een windscherm is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan een houten windscherm het gehele jaar door buiten blijven staan. Wij werken onder andere met douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een windscherm met de hoogste houtkwaliteit? Dan is het ook mogelijk om een windscherm op maat van hardhout te krijgen. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw windscherm kunt genieten.

Houten windscherm op maat  Windscherm hout

Windscherm met plantenbak

Waar u een houten windscherm ook zet, dit scherm heeft altijd een mooie natuurlijke uitstraling en is hierdoor een meerwaarde voor uw buitenruimte. Het is ook mogelijk om windschermen in combinatie met houten plantenbakken te plaatsen. Het windscherm wordt dan bevestigd aan de plantenbakken waardoor het deze niet meer kan omvallen. Dit is ideaal voor oppervlaktes waar u liever geen gaten in de grond wilt boren. Onze plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw terras nog mooier te maken. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een windscherm op maat in combinatie met een plantenbak!

Vraag offerte aan

Houten plantenbakken