Met een terrasafscheiding zorgt u voor bescherming tegen de wind en daarnaast krijgt u ook meer privacy op uw terras of balkon. Onze terrasafscheiding maken wij van duurzaam douglashout, hiermee heeft u de garantie dat een scherm seizoenen lang meegaat. Een terrasafscheiding is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en vaak in staal of kunststof. Door te werken met douglashout krijgt een terrasafscheiding een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor is onze terrasafscheiding niet alleen praktisch, maar zorgt deze ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. Een terrasafscheiding is voorzien van veiligheidsglas. Dit type glas is erg sterk en daarnaast ook bijzonder veilig. Dankzij een terrasafscheiding met glas zit u lekker uit de wind en geniet u nog fijn van het uitzicht. Dit maakt onze terrasafscheiding ook ideaal voor horecaterrassen.

Terrasafscheiding hout


Terrasafscheiding hout

Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Daarom maken wij graag voor u een mooie terrasafscheiding van hout. Alle schermen zijn voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn lagen glas die verbonden zijn door middel van een folie. Dit maakt het glas heel veilig en sterk. Door onze maatwerk mogelijkheden hebben wij altijd wel een mooie terrasafscheiding geheel passend bij uw buitenruimte.

Houtsoorten

Het hout dat wij gebruiken voor een terrasafscheiding is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunnen de schermen het gehele jaar door buiten blijven staan. Wij werken onder andere met douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een terrasafscheiding met de hoogste houtkwaliteit? Dan is het ook mogelijk om een terrasafscheiding op maat van hardhout te krijgen. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw terrasafscheiding kunt genieten.

Terrasafscheiding met plantenbak

Waar u een terrasafscheiding ook zet, dit scherm heeft altijd een mooie natuurlijke uitstraling en is een meerwaarde voor uw buitenruimte. Het is ook mogelijk om een terrasafscheiding in combinatie met houten plantenbakken te plaatsen. De terrasafscheiding wordt dan bevestigd aan de plantenbakken waardoor het deze niet meer kan omvallen. Dit is ideaal voor oppervlaktes waar u liever geen gaten in de grond wilt boren. Onze plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw terras nog mooier te maken. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een terrasafscheiding op maat in combinatie met een plantenbak!

Vraag offerte aan